„Tele2“ ir „Pildyk“ klientams nuo balandžio – specialūs tarifai: minutės kaina į Ukrainą kainuos vos 5 ct

„Tele2“ tinkle nuo balandžio 1 d. skambučiams į Ukrainą galios specialus tarifas – minutės kaina sieks 0,05 Eur. Šis įkainis – 94 proc. mažesnis, nei įprasta, iki vasario 24 d. galiojusi tarptautinio skambučio į Ukraina kaina – 0,89 Eur už minutę. Nauji įkainiai visą balandį galios operatoriaus privatiems ir verslo klientams, taip pat išankstinio mokėjimo paslaugos „Pildyk“ vartotojams. Ukrainoje esantys operatoriaus klientai balandį ir toliau galės nemokamai skambinti, rašyti SMS žinutes bei naršyti internete.

 „Tele2“ ir „Pildyk“ klientams nuo balandžio – specialūs tarifai.<br> 123rf nuotr.
 „Tele2“ ir „Pildyk“ klientams nuo balandžio – specialūs tarifai.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 30, 2022, 5:30 PM

„Pirmas mūsų žingsnis prasidėjus karui buvo užtikrinti galimybę savo klientams palaikyti ryšį su artimaisiais Ukrainoje, todėl jau pirmosiomis karo dienomis įjungėme nulinį tarifą skambučiams į šią šalį. Suprantame, kad situacija ir toliau išlieka sunki bei nenuspėjama, todėl sieksime, kad mūsų klientai ir toliau galėtų skambinti į Ukrainą išskirtinėmis sąlygomis“, – sakė „Tele2“ generalinis direktorius Baltijos šalims Petras Masiulis.

Pirmosiomis karo dienomis klientų skambučiams į Ukrainą buvo įjungtas nulinis tarifas, per visą laikotarpį iki dabar prakalbėta beveik 2,7 mln. minučių. Įmonei tai kainavo daugiau kaip pusę milijono eurų.

Specialūs tarifai su Ukraina bendrov4s klientams Lietuvoje galios visą balandžio mėnesį. Įprastai skambučių kaina į Ukrainą iš Lietuvos siekė 0,89 Eur už minutę. Nuo balandžio 1 d. skambučiams į Ukrainą bendrovės klientams galios specialus tarifas – 0,05 Eur už minutę, SMS žinutės į Ukrainą kainuos 0,10 Eur. Naujieji tarifai padengia tik būtinąsias su skambučiu susijusias išlaidas.

Specialias „Pildyk“ SIM korteles gavę Ukrainos pabėgėliai balandžio mėnesiui papildomai gaus 60 minučių nemokamų pokalbių su Ukraina. Jas išnaudojus, minutė kainuos 0,05 Eur. „Tele2“ į Lietuvą atvykusiems ukrainiečiams skyrė 30 tūkst. „Pildyk“ SIM kortelių. Su šiomis SIM kortelėmis nuo aktyvavimo dienos jie gali tris mėnesius nemokamai ir neribotai skambinti, rašyti SMS žinutes ir naudotis neribotu internetu Lietuvoje.

Ukrainoje esantiems operatoriaus klientams nuo balandžio 1 d. iki 30 d. skambučiai, žinutės ir mobilieji duomenys ir toliau bus nemokami.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.