„Telia“ klientams skambučiai ir SMS į Ukrainą – už savikainą, ryšys Ukrainoje – nemokamai

Nuo balandžio 1 dienos „Telia“ klientai Lietuvoje skambinti ir siųsti SMS žinutes į Ukrainą galės už savikainą – operatorius šias paslaugas teiks su 80 procentų nuolaida, o likusi suma, kurią mokės klientai, bus pervedama Ukrainos operatoriams. Ukrainoje esantys įmonės klientai ir toliau galės skambinti, susirašinėti SMS bei naršyti internete nemokamai.

 Nuo balandžio 1 dienos „Telia“ klientai Lietuvoje skambinti ir siųsti SMS žinutes į Ukrainą galės už savikainą – operatorius šias paslaugas teiks su 80 procentų nuolaida, o likusi suma, kurią mokės klientai, bus pervedama Ukrainos operatoriams.<br> 123rf iliustr.
 Nuo balandžio 1 dienos „Telia“ klientai Lietuvoje skambinti ir siųsti SMS žinutes į Ukrainą galės už savikainą – operatorius šias paslaugas teiks su 80 procentų nuolaida, o likusi suma, kurią mokės klientai, bus pervedama Ukrainos operatoriams.<br> 123rf iliustr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 30, 2022, 9:45 AM, atnaujinta Mar 30, 2022, 1:47 PM

„Per daugiau nei mėnesį, kai „Telia“ įjungė nemokamą ryšį tarp Lietuvos ir Ukrainos, už suteiktas paslaugas Ukrainos operatoriams pervedėme daugiau nei 200 tūkstančių eurų. Suprantame, kad ryšys su artimaisiais ir draugais karo siaubiamoje Ukrainoje žmonėms išlieka itin svarbus, todėl klientams Lietuvoje toliau jį teiksime už savikainą, o simbolinis mokestis bus skirtas padengti tarptinklinio ryšio paslaugas Ukrainos operatoriams“, – sako telekomunikacij7 kompanijos verslo klientų vadovas Daniel Karpovič.

Nuo balandžio 1 dienos bendrovė visiems savo klientams Lietuvoje kompensuos 80 proc. skambučių ir SMS kainos. Pavyzdžiui, mobiliojo ryšio paslaugų klientams standartiškai skambutis į Ukrainą kainuotų 0,968 Eur/min., o pritaikius kompensaciją jis kainuos 0,194 Eur/min.; SMS žinutės kaina vietoje esamų 0,38 Eur/vnt. kainuos 0,076 Eur/vnt. Laidinio ryšio paslaugų klientams skambutis į Ukrainą vietoje 0,52 Eur/min. kainuos 0,104 Eur/min.

D. Karpovič pabrėžia, kad operatorius iš šių paslaugų ir toliau neuždirbs nei cento. Visas pajamas, gautas už skambučius ir SMS iš Lietuvos į Ukrainą, „Telia“ perves operatoriams Ukrainoje, kurie paslaugas teikia itin sudėtingomis sąlygomis, Rusijai tęsiant puolimą šioje šalyje.

Tuo tarpu Ukrainoje esantys „Telia“ mobiliojo ryšio paslaugų klientai visą balandžio mėnesį galės skambinti, siųsti SMS į lietuviškus ir ukrainietiškus numerius bei naršyti mobiliajame internete be jokių papildomų mokesčių.

Nauja kainodara balandžio mėnesį galios visiems įmonės privatiems ir verslo klientams, įskaitant išankstinio mokėjimo paslaugų „Ežys“ ir „Extra“ vartotojus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.