Snaiperis Charkovo srityje nukovė rusų generolą, padėjo sunaikinti du tankus ir dešimtis karių

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų 81-osios atskirosios orlaivių brigados snaiperis Charkovo srityje nukovė rusų generolą, daugybę okupantų ir sunaikino karinę techniką. Apie tai pirmadienį, balandžio 4 d., pranešė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vadovybės spaudos tarnyba.

 Ukrainos snaiperis Charkovo srityje nukovė rusų generolą, daugybę okupantų ir sunaikino karinę techniką (asociatyvinė nuotr.).<br> 123rf nuotr.
 Ukrainos snaiperis Charkovo srityje nukovė rusų generolą, daugybę okupantų ir sunaikino karinę techniką (asociatyvinė nuotr.).<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-04-06 19:43, atnaujinta 2022-04-06 19:46

„Dėka savo profesinių įgūdžių ir pasirengimo, Oleksijus (vardas saugumo sumetimais pakeistas) snaiperiška ugnimi sugebėjo sunaikinti daugybę rusų okupantų, tarp jų ir vieną iš Rusijos ginkluotųjų pajėgų generolų“, – sakoma pranešime.

Be to, Iziumo rajone snaiperis sėkmingai atliko užduotį koreguojant artilerijos ugnį į priešo pozicijas. Taip buvo sunaikinti du tankai ir keletas šarvuočių, taip pat kelios dešimtys rusų karių.

„Vėliau, vykdydamas kovinę užduotį, Oleksijus buvo sužeistas. Šiuo metu jis gydomas vienoje iš šalies karinių medicinos įstaigų. Snaiperis laukia kol išgis, kad galėtų grįžti pas bendražygius ir toliau naikinti okupantus, gindamas savo tėvynę“, – teigia Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vadovybės spaudos tarnyba.

Teigiama, kad karinio dalinio vadovybė snaiperiui „Oleksijui“ įteikė aukštą valstybinį apdovanojimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.