Mokslo populiarinimo konkursui Lrytas.lt steigia specialųjį prizą – išmanųjį laikrodį

Iki gegužės 15 dienos vyksta astrofizikos mokslų daktaro Kastyčio Zubovo, portalo Lrytas.lt ir mokslo populiarinimo laidos „Mokslo sriuba“ organizuojamas Mokslo populiarinimo konkursas.

 Mokslo populiarinimo konkursui Lrytas.lt steigia specialųjį prizą – išmanųjį laikrodį „Samsung Galaxy Watch 4“.<br> Lrytas.lt mont.
 Mokslo populiarinimo konkursui Lrytas.lt steigia specialųjį prizą – išmanųjį laikrodį „Samsung Galaxy Watch 4“.<br> Lrytas.lt mont.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-05-05 13:10, atnaujinta 2022-05-05 15:01

Šiame konkurse kviečiame dalyvauti visus – amžiaus ar kvalifikacijos apribojimų nėra, svarbiausia – mokslinė tema, pagrįsta moksliniais šaltiniais. Norite papasakoti apie savo mėgstamą mokslo sritį, sudominusį atradimą, naują mokslinį tyrimą, kuris, jūsų nuomone, gali apversti pasaulį? Parašykite apie tai ir pasidalinkite su visais, kuriems įdomu mokslas ir jo pasiekimai!

Konkurse kviečiami dalyvauti tiek moksleiviai, tiek studentai, tiek mokslininkai – ir bet kurie asmenys, kurie domisi mokslu bei nori apie jį papasakoti.

„Mokslo egzistavimas vien vardan paties mokslo nėra labai prasmingas – jis turi išplisti ir už laboratorijų ir mokslinių konferencijų ribų. Kuo daugiau apie mokslą ir juo pagrįstus atradimus bus kalbama, tuo visuomenei bus geriau – todėl ir ieškome žmonių, kurie galėtų prisidėti prie mokslo populiarintojų būrio“, – sako portalo Lrytas.lt Mokslo ir IT rubrikos redaktorius Adomas Rutkauskas.

Anot jo, šiuo konkursu taip pat bandoma padrąsinti tuos, kurie dar nėra bandę pasakoti, kalbėti apie mokslą – bet domisi juo ir žino bei atranda įdomius dalykus.

„Fizika, astronomija, paleontologija, archeologija, antropologija, chemija, biochemija, nanodalelės, astrobiologija, kompiuterių mokslai, dirbtinio intelekto tyrimai bei vystymas, neuromokslai – pati mokslo sritis nėra svarbu. Svarbu, kad turėtumėte apie ką papasakoti, – teigia A.Rutkauskas. – O geriausių darbų laukia prizai, tarp kurių ir specialiai portalo Lrytas.lt įsteigtas išmanusis laikrodis „Samsung Galaxy Watch 4“.

Konkurso taisykles galima rasti čia, darbai priimami iki gegužės 15 d. 23 val. 59 min.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.