„Tele2“ visam birželiui pratęsė specialų tarifą skambučiams į Ukrainą

Mobiliojo ryšio operatoriaus „Tele2“ klientai visą birželio mėnesį ir toliau galės naudotis specialiais tarifais skambindami ir rašydami žinutes į Ukrainą. Minutės kaina – 0,05 Eur, SMS žinutės – 0,10 Eur. Šie tarifai taikomi bendrovės privatiems ir verslo klientams, taip pat išankstinio mokėjimo paslaugos „Pildyk“ vartotojams.

 Mobiliojo ryšio operatoriaus „Tele2“ klientai visą birželio mėnesį ir toliau galės naudotis specialiais tarifais skambindami ir rašydami žinutes į Ukrainą. <br>T. Bauro nuotr.
 Mobiliojo ryšio operatoriaus „Tele2“ klientai visą birželio mėnesį ir toliau galės naudotis specialiais tarifais skambindami ir rašydami žinutes į Ukrainą. <br>T. Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 31, 2022, 1:41 PM

„Mūsų šalyje – dešimtys tūkstančių nuo karo nukentėjusių ukrainiečių, todėl specialių tarifų poreikis skambinant į Ukrainą išlieka. Suprantame, kad žinojimas apie situaciją atneša ramybės, todėl užtikriname palankias sąlygas skambučiams į šią šalį. Raginu ir kitus nesustoti teikti pagalbą – ji vis dar tokia pat reikalinga, kaip ir karo pradžioje“, – sakė generalinis įmonės direktorius Baltijos šalims Petras Masiulis.

Operatorius į Lietuvą atvykstantiems Ukrainos pabėgėliams jau skyrė beveik 35 tūkst. specialių išankstinio mokėjimo paslaugos „Pildyk“ SIM kortelių. Bendrovės duomenimis, apie 87 proc. šių SIM kortelių jau yra aktyvuotos ir naudojamos.

Su specialia „Pildyk“ SIM kortele ukrainiečiai tris mėnesius nuo jos aktyvavimo dienos gali nemokamai ir neribotai skambinti, siųsti SMS žinutes ir naršyti Lietuvoje. Pasibaigus šiam laikotarpiui, šių kortelių turėtojai gali įsigyti bet kurį jiems aktualų planą arba pasinaudoti specialiu „Pildyk“ pasiūlymu – užsisakyti planą su neribotomis minutėmis, SMS ir 10 GB už 8,90 Eur/mėn. (Įprasta kaina 10,99 Eur).

Specialias „Pildyk“ SIM korteles turintys ukrainiečiai birželio mėnesį taip pat galės 60 minučių skambinti į Ukrainą nemokamai. Išnaudojus jas, galios įprasta minutės kaina – 0,05 Eur.

Ukrainoje esantiems bendrovės klientams nuo birželio 1 d. iki 30 d. skambučiai, žinutės ir mobilieji duomenys ir toliau išliks nemokami.

Įmonė remia Ukrainos žmonėms padedančias organizacijas nuo pat karo pradžios. Operatorius skyrė įrangos bei paslaugų „Raudonojo kryžiaus“, „Stiprūs kartu“, „Maisto banko“ organizacijoms. Prisidėjo prie Sveikatos apsaugos ministerijos kuriamos psichologinės pagalbos linijos, bendrovės kontaktų centro darbuotojai padėjo užtikrinti sklandžią „Stiprūs kartu“ pagalbos linijos veiklą. Skambučių kompensavimas pirmus du karo mėnesius ir kita operatoriaus teikiama parama organizacijoms siekia daugiau kaip pusę milijono eurų.

Vasario pabaigoje startavusiai mobiliojo ryšio operatoriaus iniciatyvai lietuviai neliko abejingi – paaukojo jau 1200 naudotų įrenginių į šalį atvykusiems ukrainiečiams. Salonuose surinktus prietaisus įmonės darbuotojai kruopščiai atrinko, patikrino ir perdavė Ukrainos žmonėms padedančioms organizacijoms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.