Įspūdingi kadrai: rusų šarvuotis Ukrainoje išlėkė į orą – tačiau kareiviai liko gyvi

Internete pasirodė įspūdingas vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota, kaip Ukrainos fronte sprogsta rusų šarvuotis BMP. Įgulai paskutinę akimirką pavyko pabėgti.

 Internete pasirodė įspūdingas vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota, kaip Ukrainos fronte sprogsta rusų šarvuotis BMP.<br> Stop kadras
 Internete pasirodė įspūdingas vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota, kaip Ukrainos fronte sprogsta rusų šarvuotis BMP.<br> Stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 5, 2022, 8:03 PM

Vaizdo įrašą galima rasti „Telegram“ kanale „Ukraina 365“. Vaizdo įrašą preliminariais duomenimis nufilmavo vienas iš sunaikinto šarvuočio įgulos narių.

Okupantai užfiksavo, kaip po galingo Ukrainos kariškių smūgio šarvuotis išlekia į orą. Sprendžiant iš didžiulio ugnies stulpo, kurį sukėlė sprogimas, kovos mašina buvo pilna šaudmenų.

Rusijos kariuomenė kare su Ukraina patiria didelius nuostolius ne tik žmonių, bet ir technikos atžvilgiu. Remiantis oficialia Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo liepos 4 dienos ataskaita, Rusijos kariuomenė mūšiuose su ukrainiečiais jau prarado 1589 tankus ir daugiau kaip 3754 šarvuočius.

Kad kompensuotų šiuos nuostolius, rusams tenka turi papildyti gretas naudojant pasenusią 6–7 dešimtmečių sovietinę įrangą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.