Kviečia stalo žaidimų kūrėjus: siūlo galimybę savo kūryba pavergti Lietuvos ir užsienio šalių žaidėjų širdis

Leidykla „Terra Publica“ kviečia dalyvauti stalo žaidimų prototipų konkurse „Dust off“. Visus, kurie yra sukūrę stalo žaidimą ir jo prototipą pasidėję savo lentynoje, leidykla kviečia nupūsti dulkes ir neleisti dulkėti geriausioms idėjoms. Galbūt būtent jūsų sukurtas stalo žaidimas pavergs Lietuvos ir užsienio šalių žaidėjų širdis?

 Leidykla „Terra Publica“ kviečia dalyvauti stalo žaidimų prototipų konkurse „Dust off“. <br> „Terra Publica“ nuotr.
 Leidykla „Terra Publica“ kviečia dalyvauti stalo žaidimų prototipų konkurse „Dust off“. <br> „Terra Publica“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 21, 2022, 10:52 AM, atnaujinta Jul 21, 2022, 12:13 PM

Žinodami, kad Lietuvoje yra daug talentingų kūrėjų ir stalo žaidimų entuziastų, leidėjai šio konkurso metu tikisi atrasti potencialų 2023 metų bestselerį. Be kita ko, šis konkursas – galimybė žaidimų kūrėjams gauti rekomendacijų, kaip tobulinti savo žaidimus, patikrinti savo idėjas ir realizuoti jas Lietuvoje bei užsienyje.

Visi, norintys dalyvauti konkurse „Dust off“, tai gali padaryti pateikdami paraišką iki rugpjūčio 17 d. 17 val. 5 įdomiausių žaidimų autoriai bus pakviesti į Druskininkuose rugpjūčio 27–28 d. vyksiantį žaidimų festivalį „PineCon“, kur savo prototipus galės pristatyti renginio dalyviams. Šio renginio pabaigoje ir paaiškės pagrindinis konkurso nugalėtojas. Autoriui, kurio žaidimas atitiks leidyklos viziją ir pavergs konkurso komisijos narių širdis, leidykla padės išleisti žaidimą į plačiąją rinką.

Daugiau informacijos apie konkurso sąlygas – leidyklos „Terra Publica“ „Facebook“ paskyroje. Konkurso paraiškos priimamos čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.