„Revolut“ plečia paslaugas verslui: pristato atsiskaitymo internete sprendimą

Jungtinės Karalystės finansinių technologijų startuolis „Revolut“ toliau plečia paslaugas verslui ir pristato el. prekybos atsiskaitymo sprendimą, kuris žmonėms leidžia saugiai ir greitai atsiskaityti internete vienu paspaudimu. Paslauga „Revolut Pay“ yra prieinama JK ir EEE šalių įmonėms bei praplečia verslui teikiamų paslaugų spektrą.

 „Revolut“ plečia paslaugas verslui: pristato atsiskaitymo internete sprendimą.<br> „Revolut“ nuotr.
 „Revolut“ plečia paslaugas verslui: pristato atsiskaitymo internete sprendimą.<br> „Revolut“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 12, 2022, 1:36 PM

Internete prekiaujančios įmonės susiduria su iššūkiais, kai dauguma klientų įsideda prekių į krepšelį, bet nepereina viso pirkimo proceso. Tikimasi, kad itin patogus mokėjimo būdas verslui padės tokių atvejų sumažinti, efektyviau valdyti kaštus, skiriamus mokėjimų sistemoms, bei leis greičiau disponuoti lėšomis. Sprendimą jau naudoja „Shopify“, „Prestashop“, „WH Smith“, „Funky Pigeon“, netrukus pradės ir „Club L London“, „FlyGo“.

Pasirinkę šį atsiskaitymo būdą, žmonės gali atsiskaityti išsaugotomis kortelėmis ar tiesiai iš „Revolut“ programėlės bei atgauti dalį sumokėtos sumos (angl. cashback). Ne „Revolut“ klientai gali atsiskaityti turimomis kortelėmis. Mokėjimų saugumą užtikrina veido atpažinimo funkcija ar pirštų antspaudų užrakto panaudojimas; sistemai nėra matomas pirkėjo sąskaitos numeris.

JK ir Airijoje pristatė skaitytuvą

Naujasis el. prekybos atsiskaitymo sprendimas papildo „Revolut“ kuriamą mokėjimų ekosistemą verslui. Dar šių metų liepą Jungtinės Karalystės ir Airijos verslininkams bendrovė pristatė pirmąjį įrenginį – lengvą, bet galingą ir greitai veikiantį kortelių skaitytuvą „Revolut Reader“. Įrenginys saugiai priima mokėjimus kredito ir debeto kortelėmis bei bekontakčius atsiskaitymus, kurie per ne daugiau kaip 5 sekundes atsiduria verslo „Revolut“ sąskaitoje.

Skaitytuvas nesunkiai suderinamas su įmonės naudojama POS sistema, nes siūlomas kartu su programinės įrangos kūrimo rinkiniu (angl. SDK), aplikacijų programavimo sąsaja (angl. API). Planuojama, kad jau per artimiausius mėnesius bendrovė pasiūlys ir POS sprendimą, taip paslauga taps patrauklesnė didesnėms įmonėms.

Prieš 5 metus startavusių paslaugų verslui transakcijų vertė šiemet perkopė 100 milijardų D. Britanijos svarų, jomis naudojasi šimtai tūkstančių įmonių Europoje bei JAV. Paslaugos verslui leidžia greitai, saugiai ir patogiai valdyti įmonės mokėjimus, pardavimus, skirtingas valiutas, darbuotojų išlaidas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: R. Žemaitaitis sulaužė priesaiką – ar gali kandidatuoti?