Vartotojai skundžiasi „WhatsApp“ sutrikimais

Antradienio rytą padaugėjo vartotojų, besiskundžiančių susirašinėjimų/pokalbių programėlės „WhatsApp“ veiklos sutrikimais.

 Antradienio rytą padaugėjo vartotojų, besiskundžiančių susirašinėjimų/pokalbių programėlės „WhatsApp“ veiklos sutrikimais.<br> 123rf iliustr.
 Antradienio rytą padaugėjo vartotojų, besiskundžiančių susirašinėjimų/pokalbių programėlės „WhatsApp“ veiklos sutrikimais.<br> 123rf iliustr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 25, 2022, 11:21 AM, atnaujinta Oct 25, 2022, 11:45 AM

Kaip rodo svetainės „DownDetector“ duomenys, skundų kiekis visame pasaulyje pradėjo augti 9 val. 52 min., o piką pasiekė 10 val. 37 min. 73 proc. vartotojų skundžiasi, kad jiems nepavyksta išsiųsti žinučių.

Programėlę „WhatsApp“ valdo bendrovė „Meta“, kuri taip pat yra „Facebook“, „Instagram“ savininkė. Skundų dėl sutrikimų pastarosiose platformose neužfiksuota.

Pernai „Meta“ patyrė milijardus vartotojų paveikusį septynias valandas trukusį ryšio sutrikimą.

JAV technologijų milžinė patvirtino, kad antradienį jos žinučių siuntimo paslaugą „WhatsApp“ paveikė pasaulinis sutrikimas, ir teigė, kad stengiasi atkurti paslaugą „kuo greičiau“.

„WhatsApp“ platofrmą naudoja apie du milijardai vartotojų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.