Apklausa: trys ketvirtadaliai įsimylėjėlių norėtų nueiti į netradicinį Valentino dienos pasimatymą

Technologijų bendrovės „Huawei“ užsakymu atlikta reprezentatyvi tarptautinė apklausa atskleidė, kad romantiškas Valentino dienos pasimatymas nėra kiekvienos poros svajonė. Net 76 proc. respondentų artėjančią Valentino dieną mieliau švęstų užsiimant bendra veikla, kurios metu išmoktų ar patirtų ką nors naujo kartu. Taigi, šiemet vietoj šokolado dėžutės ar gėlių puokštės siūlome keletą įdomių veiklų, kuriomis nustebinsite savo antrąją pusę.

„Huawei“ nuotr.
„Huawei“ nuotr.
„Huawei“ nuotr.
„Huawei“ nuotr.
„Huawei“ nuotr.
„Huawei“ nuotr.
„Huawei“ nuotr.
„Huawei“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Feb 13, 2023, 8:00 AM

Geriausia dovana Valentino dienos proga – naujos patirtys

Valentino diena yra puiki proga išmėginti naujas veiklas, kurių iki šiol nespėjote išmėginti arba neturėjote pakankamai svarių priežasčių tai padaryti. Remiantis tyrimų bendrovės „Pollster“ šių metų sausį atliktos apklausos rezultatais, net 88 proc. apklaustųjų mano, jog bendra veikla suartina poras ir leidžia patirti daugiau bendrų įspūdžių, kuriuos malonu prisiminti laikui bėgant.

Net 84 proc. apklausos dalyvių teigė, kad per ateinančius 12 mėnesių norėtų patirti naujų įspūdžių su partneriu ne tik per meilės dieną. Nors Valentino dienos minėjimas dažniausiai apsiriboja įprastomis pramogomis, pavyzdžiui, pasimatymu (70 proc.), kino vakaru namuose (68 proc.), apsilankymu kino teatre (59 proc.), kokteilių vakaru (58 proc.) arba vakarėliu naktiniame klube (58 proc.), tačiau respondentai teigia, kad jie norėtų nuveikti daugiau įdomių dalykų. Labiausiai laukiamos veiklos – tai bendros kelionės (77 proc.), naujo hobio pradžia (50 proc.) bei sportas (36 proc.). Taigi, kultūrinė ar sportinė veikla pateko tarp labiausiai populiarų užsiėmimų, kuriuos norėtų išbandyti įsimylėjėliai.

Idėjos, kaip kokybiškai praleisti laiką kartu

Svarbu atminti, jog naujo pomėgio paieškos nereiškia kardinalaus gyvenimo būdo pakeitimo. Remiantis apklausos duomenimis, pusė respondentų būtų linkę išbandyti šokių (48 proc.) ar maisto gaminimo pamokas (46 proc.), o 42 proc. pasirinktų fotografijos kursus. Be to, net trys ketvirtadaliai apklaustųjų (74 proc.) teigė, kad norėtų įamžinti bendras akimirkas su partneriu fotografuojant ar filmuojant.

Norintys, kad atsiminimams liekančios nuotraukos bei vaizdo įrašai dar ilgai džiugintų, galėtų išbandyti fotografijos kursus, kuriuose dalijamasi patarimais, kaip išmaniaisiais telefonais padaryti profesionalios kokybės nuotraukas. Fotografijos kursai taps smagia patirtimi ir nauju bendru pomėgiu. Be naujų praktinių įgūdžių taip pat atrasite ir naujas vietas, kurių fone būtų galima įsiamžinti. Naujas patirtis įgyvendinti padės ir išmaniosios technologijos. Daugelyje pažangiausių išmaniųjų telefonų modelių, pavyzdžiui, „Huawei Mate 50 Pro“, įdiegta moderni dirbtinio intelekto technologija, kuri automatiškai užtikrina optimalų vaizdo ryškumą ar fono suliejimo efektą.

Jei norite ne tik grožėtis įspūdingu kraštovaizdžiu, bet ir fiziškai pajudėti – vertėtų išbandyti žygiavimą, bėgimą ar kitą fizinę veiklą. Buvimas gamtoje ir gražiausios panoramos paieškos apjungia dvi originalias veiklas bei leidžia kurti naujus prisiminimus. Svarbu, jog ir šiose veiklose reikšmingai pagelbės technologiniai prietaisai. Ant riešo dėvint pažangų išmanųjį laikrodį, pavyzdžiui, „Watch GT 3 Pro“, galėsite rinktis iš daugiau nei 100 sporto režimų bei stebėti širdies dūžius, nueitus kilometrus bei sudegintas kalorijas.

Bendrovės „Pollster“ apklausa atlikta 2023 m. sausį. Joje dalyvavo 2550 respondentų iš Turkijos, Rumunijos, Vokietijos, Italijos, Prancūzijos ir Lenkijos. Apklausti asmenys, kurių amžius svyravo tarp 18–55 metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.