Rugsėjo mėnesį lrytas.lt pagal puslapių peržiūrų rodiklį – vėl Nr.1 Lietuvoje

Remiantis interneto rinkos tyrimo bendrovės „Gemius“ pateikta statistika, rugsėjo mėnesį pagal puslapių peržiūrų rodiklį naujienų portalas lrytas.lt užsitikrino pirmą poziciją tarp šalies naujienų portalų.

Rugsėjo mėnesį Lrytas.lt pagal puslapių peržiūrų rodiklį – vėl Nr.1 Lietuvoje.<br>V.Skaraičio nuotr.
Rugsėjo mėnesį Lrytas.lt pagal puslapių peržiūrų rodiklį – vėl Nr.1 Lietuvoje.<br>V.Skaraičio nuotr.
Rugsėjo vidutinis vartotojo praleistas laikas.
Rugsėjo vidutinis vartotojo praleistas laikas.
Rugsėjo puslapių peržiūrų skaičius.
Rugsėjo puslapių peržiūrų skaičius.
Rugsėjo apsilankymų skaičius.
Rugsėjo apsilankymų skaičius.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2023-10-02 12:29

Įsibėgėjus rudeniui, įvykių mūsų šalyje netrūko, didelis redakcijos komandos dėmesys buvo sutelktas į Pasaulio krepšinio čempionatą. Į Manilą vyko du lrytas.lt žurnalistai – Laurynas Ribakas ir Martynas Suslavičius, kurie skaitytojams pateikė beveik 200 vienetų išskirtinio turinio iš FIBA pasaulio vyrų krepšinio čempionato.

Taip pat didelio skaitytojų susidomėjimo sulaukė ir septintą kartą rengiamas projektas „Verslo genas“. Daugiau nei du mėnesius lrytas.lt komanda rašė apie įdomiausius jaunuosius Lietuvos verslus, o iškilmingoje ceremonijoje rugsėjo viduryje buvo apdovanoti komisijos ir skaitytojų išrinkti geriausi ir mylimiausi jauni verslai. Šias istorijas perskaitė tūkstančiai vartotojų, o už jaunuosius verslus balsavo triskart daugiau skaitytojų nei pernai metais.

„Didžiuojamės mūsų komandos kuriamu projektu „Verslo genas“, kurio metu ne tik pastebime įdomius jaunus Lietuvos verslininkus, bet ir džiaugiamės, kad viešumas jiems padeda jų nelengvoje kelionėje. Labai svarbu, kad lrytas.lt skaitytojai vertina tokį turinį ir tai atsispindi mėnesio rezultatuose.

Rugsėjo mėnesį itin pasiteisino ir dviejų mūsų žurnalistų buvimas Maniloje. Jų istorijas apie krepšinį ir Manilos gyvenimą perskaitė šimtai tūkstančių vartotojų“, – sako lrytas.lt vyr. redaktorius Tautvydas Mikalajūnas.

Rugsėjį lrytas.lt puslapių peržiūros siekė 114 846 904. Tuo tarpu Delfi.lt – 114 340 516, 15min.lt – 92 535 124, tv3.lt – 57 422 049, Lrt.lt – 24 800 368.

Lrytas.lt gali pasigirti ir kitais rugsėjo mėnesio rezultatais. Ir šį mėnesį portalas rikiuojasi tarp lyderių, išlaikydamas aukštą antrą poziciją pagal vidutinį praleidžiamą lankytojo laiką bei apsilankymų skaičių. Pagal pastarąją statistiką, lrytas.lt sugeneravo daugiau kaip 21 mln., Delfi.lt – 32 mln., 15min.lt – 20 mln., tv3.lt – 18 mln., Lrt.lt – 10 mln.

Produktyvus mėnuo lėmė, kad vienas skaitytojas portale per rugsėjo mėnesį praleido vidutiniškai 1 valandą ir 27 minutes. Tuo tarpu Delfi.lt – 1 val. ir 47 min., 15min.lt – 58 min., Lrt.lt – 52 min., tv3.lt – 1 val. ir 13 min.

Lrytas.lt vidutiniškai per dieną apsilankė 396 tūkst. realių vartotojų, Delfi.lt – 510 tūkst., Tv3.lt – 433 tūkst., 15min.lt – 397 tūkst., Lrt.lt – 267 tūkst. vartotojų.

Be to, interneto rinkos tyrimų bendrovė „Gemius“ nuo rugsėjo mėnesio pradėjo skelbti Lietuvos naujienų portalų titulinių puslapių statistiką.

Tai yra svarbus rodiklis, kuris parodo naujienų portalų vartotojų lojalumą žiniasklaidos kanalams ir jų kokybinį įsitraukimą. Pagal viešai prieinamus „Gemius“ duomenis, daugiausia vartotojų į titulinį puslapį rugsėjo mėnesį pritraukia naujienų portalas Delfi.lt, antroje vietoje – naujienų portalas lrytas.lt, toliau žengia portalas 15min.lt ir tv3.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.