TME – jūsų partneris elektronikos ir automatikos pasaulyje

Dinamiškame technologijų pasaulyje, kuriame vyrauja naujovės, yra įmonė, kuri jau dešimtmečius yra neatsiejama elektronikos specialistų ir entuziastų partnerė. Kalbame apie TME, kurios istorija, verslo filosofija ir kompetencijos sritys lėmė, kad ji tapo pirmaujančia elektronikos komponentų ir automatikos rinkos dalyve. Šiame straipsnyje kviečiame giliau pasinerti į TME, faktinio partnerio elektronikos ir automatikos srityje, pasaulį.

Klestinčios elektronikos ir elektrotechnikos pramonės centre yra įmonė, kuri per daugelį metų ne tik įsitvirtino rinkoje, bet ir evoliucionavo ir tapo viena iš pasaulinių savo srities lyderių.
Klestinčios elektronikos ir elektrotechnikos pramonės centre yra įmonė, kuri per daugelį metų ne tik įsitvirtino rinkoje, bet ir evoliucionavo ir tapo viena iš pasaulinių savo srities lyderių.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 2, 2023, 5:00 PM

TME bendrovės istorija ir raida

Klestinčios elektronikos ir elektrotechnikos pramonės centre yra įmonė, kuri per daugelį metų ne tik įsitvirtino rinkoje, bet ir evoliucionavo ir tapo viena iš pasaulinių savo srities lyderių. Bendrovė „Transfer Multisort Elektronik“, paprastai vadinama TME, prasidėjo nuo kuklios iniciatyvos, kuri laikui bėgant virto galinga įmone, aptarnaujančia šimtus tūkstančių klientų visame pasaulyje.

Laikui bėgant įmonė plėtėsi, prisitaikydama prie kintančių rinkos poreikių ir pritaikydama savo pasiūlą prie naujų tendencijų ir technologijų. Ši nuolatinė raida leido TME sukurti gausų produktų ir paslaugų portfelį, kuriuo naudojasi klientai visame pasaulyje.

Bėgant metams, TME ir toliau vykdė savo misiją – teikti novatoriškus elektronikos ir pramonės automatizavimo sprendimus. Įmonė gali pasigirti įspūdingu 650 000 gaminių asortimentu, kurį sudaro daugiau nei 1 400 garsių gamintojų iš viso pasaulio. Šis platus gaminių asortimentas apima viską – nuo puslaidininkių ir optoelektronikos iki pažangių automatikos ir pneumatikos sistemų.

Dėl nuolatinio daugiau nei 1 300 darbuotojų, daugiausia dirbančių pagrindinėje būstinėje Lenkijoje, atsidavimo ir sunkaus darbo TME pavyko sukurti veiksmingą tiekimo grandinę, leidžiančią per dieną išsiųsti net 5 000 pakuočių klientams daugiau nei 150 šalių. Du logistikos centrai Lodzėje ir Ržove yra šios veiklos pagrindas, užtikrinantis, kad kiekvienas klientas užsakymą gautų greitai ir veiksmingai.

Būdama inovacijų ir kokybės priešakyje, TME išlieka neatsiejama elektronikos specialistų ir entuziastų partnerė, siūlanti ne tik aukščiausios kokybės gaminius, bet ir neįkainojamą techninę bei konsultacinę pagalbą. Nuolat evoliucionuodama TME nepamiršta savo šaknų, derindama tradicijas su modernumu, kad ir toliau išliktų savo srities lydere, pasirengusia ateities iššūkiams ir galimybėms.

Įmonės verslo filosofija

Svarbiausia TME veikloje yra tvirta verslo filosofija, paremta trimis pagrindiniais ramsčiais: inovacijomis, kokybe ir klientų aptarnavimu.

1. Inovacijos: TME tiki nuolatine plėtra, yra pramonės revoliucijos priešakyje, remia naujausias pramonės inovacijas.

2. Kokybė: TME visada siekia kokybės, siūlydama gaminius ir paslaugas, kurie ne tik atitinka, bet dažnai ir pranoksta klientų lūkesčius.

3. Klientų aptarnavimas: Įmonė ypatingą dėmesį skiria klientų pasitenkinimui, siūlydama profesionalią pagalbą kiekviename santykių etape – nuo patarimų prieš pirkimą iki aptarnavimo po pardavimo.

Kompetencijos sritys: elektroniniai komponentai, automatizavimas, apšvietimas ir kt.

TME pelnė rinkos pripažinimą dėl savo gilios kompetencijos įvairiose srityse, pvz:

1. Elektroniniai komponentai: Įmonė siūlo platų elektroninių komponentų asortimentą, kuriuo gali džiaugtis ir mėgėjai, ir profesionalai.

2. Automatizavimas: TME yra lyderė teikiant automatizavimo sprendimus, kurie padeda įmonėms automatizuoti procesus ir didinti našumą.

3. Apšvietimas: Įmonė nuolat plečia apšvietimo produktų asortimentą, siūlydama moderniausius sprendimus, kuriuose energijos taupymas derinamas su funkcionalumu.

Be to, TME gali pasiūlyti patirtį ir produktus daugelyje kitų sričių, padėdama įvairių pramonės sektorių klientams įgyvendinti jų projektus.

Santrauka

Šiame sparčių technologinių pokyčių amžiuje TME išlieka tvirtu ir patikimu partneriu visiems, besidomintiems elektronikos ir automatikos pasauliu. Turinti turtingą istoriją, tvirtą verslo filosofiją ir gilią patirtį daugelyje sričių, TME yra idealus pasirinkimas visiems, ieškantiems kokybiškų gaminių ir paslaugų. Mėgaukitės TME – savo partneriu, užtikrinančiu sėkmę elektronikos ir automatikos pasaulyje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.