Registrų centras kviečia mokytis informacinių sistemų analitikos kursuose

Registrų centras (RC) kartu su technologijų ir skaitmeninių įgūdžių akademija „edON“ Vilniuje ir Kaune pasiūlė intensyvią informacinių sistemų analitikos programą darbo patirties jau turintiems, bet persikvalifikuoti siekiantiems specialistams.

 Registrų centras kartu su technologijų ir skaitmeninių įgūdžių akademija „edON“ Vilniuje ir Kaune pasiūlė intensyvią informacinių sistemų analitikos programą darbo patirties jau turintiems, bet persikvalifikuoti siekiantiems specialistams.<br> 123rf nuotr.
 Registrų centras kartu su technologijų ir skaitmeninių įgūdžių akademija „edON“ Vilniuje ir Kaune pasiūlė intensyvią informacinių sistemų analitikos programą darbo patirties jau turintiems, bet persikvalifikuoti siekiantiems specialistams.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 18, 2023, 1:25 PM

Skelbiama, kad RC koordinuojamą informacinių sistemų analitikos programą sudarys 3 mėnesių (480 valandų) trukmės programinės įrangos kūrimo ciklo, testavimo, programavimo pagrindų, verslo procesų analizės, automatizavimo, veiklos procesų atvaizdavimo, projektų valdymo, duomenų bazių, saugumo, debesų kompiuterijos, naudotojo patirties (UX) ir kitų temų moduliai.

Pasak RC informacinių sistemų vystymo departamento vadovo Jono Mikalkėno, įmonės komanda buvo itin aktyviai įsitraukusi į naujosios programos kūrimą, todėl programos dalyviai gaus pagal šiandienos poreikius suformuotą turinį.

„(...) Kaip ir privačios įmonės, ieškome iškart vertę kurti galinčių specialistų, tačiau turime Lietuvoje unikalius duomenis ir sistemas, strateginės reikšmės paslaugas ir atitinkamą atsakomybę. Bendradarbiaudami su „edON“ savo išskirtinumus suderinsime su šiuolaikiniais, į verslą orientuotais ugdymo metodais, o motyvuotiems dalyviams suteiksime galimybę greičiau susikurti trokštamus karjeros pokyčius“, – sako J. Mikalkėnas.

Informacinių sistemų analitikos kursai vyks nuo lapkričio 28 d. Vilniuje ir Kaune, „edON“ akademijoje. Programa jau turi Švietimo, mokslo ir sporto ministerijos oficialų patvirtinimą dėl suteikiamų aukštos pridėtinės vertės kompetencijų ir yra įtraukta į švietimo programų registrą.

Nedirbantiems asmenims kursai būtų finansuojami pagal Užimtumo tarnybos ir ES priemones, todėl daugumai studentų nieko nekainuotų. Užimtumo tarnyba atliepia rinkos poreikius skatindama persikvalifikuoti siekiančius asmenis pasirinkti aukštos pridėtinės vertės programas IT srityje.

Nurodoma, kad kaip ir kituose „edON“ akademijos kursuose, informacinių sistemų analitikos programos kandidatų pirmiausia lauks atranka – testas ir karjeros pasirinkimo konsultacija, padėsiantys išgryninti kandidatų asmenines savybes, norus ir gebėjimus. Kursų dalyviams bus būtinas geras anglų kalbos supratimas, o verslo procesų ir IT išmanymas bus privalumas.

Registrų centras yra pagrindinių nacionalinių duomenų tvarkytojas ir pažangios valstybės bei visuomenės partneris. RC šiuo metu dirba daugiau kaip 1600 darbuotojų, iš kurių 190 – IT specialistai: programuotojai, sistemų administratoriai, testuotojai, analitikai, projektų vadovai ir kt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.