Ukrainiečiai metalo laužu pavertė ir dar vieną rusų konvojų

Ukrainos kariuomenė teigia sėkmingai smogusi Rusijos kariuomenės konvojui netoli Gladkivkos, Skadovske, Chersono srityje.

 Ukrainos kariuomenė teigia sėkmingai smogusi Rusijos kariuomenės konvojui netoli Gladkivkos, Skadovske, Chersono srityje.<br> Stopkadras
 Ukrainos kariuomenė teigia sėkmingai smogusi Rusijos kariuomenės konvojui netoli Gladkivkos, Skadovske, Chersono srityje.<br> Stopkadras
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-11-13 20:30

Internete platinamoje filmuotoje medžiagoje užfiksuotas smūgis rodo Rusijos karinių transporto priemonių koloną laikinai okupuotame kairiajame Dniepro upės krante Chersono srityje.

Keli Ukrainos kariniai „Telegram“ kanalai, įskaitant glaudžiai susijusius su Ukrainos ginkluotosiomis pajėgomis (ZSU), paskelbė vaizdo medžiagą, kurioje užfiksuota, kaip naikinami ir okupacinių pajėgų personalas, ir technika.

Pranešama, kad mirtinas smūgis įvyko netoli Gladkivkos kaimo Skadovsko rajone. Vaizdo įraše nurodoma, kad konvojų sudarė 11 vienetų Rusijos karinių mašinų, gabenusių personalą ir šaudmenis. Ukrainiečiai nusitaikė į konvojaus priekinę ir galinę dalis, ir sudavė tikslius raketų smūgius.

Remiantis prie vaizdo įrašo pridėta informacija, buvo sunaikinta iki 25 rusų okupantų ir aštuoni karinės technikos vienetai, dar 20 okupantų buvo sužeista.

Išsamesnės informacijos apie smūgio laiką ir konkrečią panaudotą ginkluotę kol kas neatskleidžiama.

Parengta pagal „Defence Blog“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.