Nemokamai žiūrėti televiziją – misija įmanoma: neprireiks nė papildomų kabelių

Lapkričio 21-oji – Tarptautinė televizijos diena. O kaip geriau ją sutikti, jei ne patogiai įsitaisius prie televizoriaus ar kito išmanaus įrenginio ekrano, gurkšnoti šiltą arbatą ir smagiai užkandžiauti? Neturintiems televizijos ar nenorintiems už ją mokėti yra išeitis – bendrovė „Fastlink“ siūlo daugybę kanalų stebėti tiesiog nemokamai.

Nemokamai „Fastlink“ išmaniąją televiziją jau žiūri tūkstančiai klientų.
Nemokamai „Fastlink“ išmaniąją televiziją jau žiūri tūkstančiai klientų.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 21, 2023, 9:48 AM, atnaujinta Nov 21, 2023, 4:50 PM

Šiais laikais televizorius daugeliui žmonių – kasdienybė. Smagu prie jo atsipalaiduoti po sunkios dienos darbe, vakare su šeima kvatotis stebint komediją, ypač atėjus šaltajam sezonui – įrodyta, kad kai ilgąją paros dalį apėmusi tamsa, lietuviai žymiai dažniau renkasi pakiurksoti prie televizoriaus ekrano.

Žinoma, televiziją smagiausia žiūrėti ryškiu vaizdu ir kokybišku garsu. Nors tai dabar – jokia naujovė, tačiau būtent „Fastlink“ 2017 metais buvo pirmoji ir vienintelė Lietuvoje, klientams pasiūliusi išmaniąją aukštos kokybės 4K UHD televiziją.

Nuo to laiko žmonės vietoje nestovėjo, o technologijos sparčiai judėjo į priekį. Todėl jau galite pamiršti garsų sienų gręžiojimą, televizijos kabelių tiesimą, priedėlius ar išorines antenas – dabar per išmanųjį televizorių televiziją žiūrėti galite tiesiog įdiegę „Fastlink“ programėlę. Tam netgi nereikės išeiti iš namų.

O geriausia dalis – visa tai jums nieko nekainuos.

„Mūsų televiziją žmonės gali žiūrėti nemokamai, tereikia užsiregistruoti, o tą galite padaryti ir nuotoliniu būdu. Po to į savo išmanųjį televizorių įsidiegsite programėlę. Ir viskas. Nereikia vestis jokių kabelių, jokių papildomų laidų ar dėžučių. Nėra ir jokių įsipareigojimų“, – aiškino „Fastlink“ direktorius Vitalijus Romualdas Andrijauskas.

Tą padarę nemokamai galėsite mėgautis net 20 kanalų. Registracija aktyvuojama akimirksniu, net jei televiziją įsidiegti užsimanysite vidury nakties.

„Tai – puiki alternatyva tiems, kurie televiziją žiūri rečiau“, – pridūrė V.R.Andrijauskas.

Nemokamai „Fastlink“ išmaniąją televiziją jau žiūri tūkstančiai klientų.

„Fastlink“ televiziją nemokamai taip pat galima žiūrėti išmaniuosiuose telefonuose ir planšetiniuose kompiuteriuose.

Be to, televiziją galima atsukti, prasukti, žiūrėti nuo pradžių, peržiūrėti praleistą laidą ar seriją, pakeisti kalbą – rodomas keturiolikos dienų archyvas. Veikia visoje Lietuvoje, per bet kurio interneto tiekėjo paslaugas.

Visgi jei savęs visai nenorite riboti, sprendimas irgi yra. Vos už 4,90 euro per mėnesį galite stebėti daugiau nei septyniasdešimt kanalų keturiuose savo įrenginiuose.

„Fastlink“ stengiasi nuolat tobulinti savo išmaniosios televizijos paslaugas ir pasiūlyti klientams kuo daugiau naujovių, vien šiemet bendrovė pradėjo teikti mobiliojo ryšio, 5G namų interneto, filmų prenumeratos paslaugas.

„Fastlink“ taip pat teikia šviesolaidinio, 4G interneto namų interneto paslaugas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.