Kaip ištrinti „Skype“ susirašinėjimus iš „iPad“?

Kompiuteryje ištrinti „Skype“ susirašinėjimų istoriją nėra sudėtinga, tačiau „iPad“ tie susirašinėjimai vis tiek lieka. Taigi šis klausimas kankina ne vieną „Apple“ gerbėją.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 21, 2014, 8:33 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 3:02 PM

Ligi šiol „Skype“ funkcionalumas „iOS“ įrenginiuose atsiliko nuo to, ką gauna „Android“ ar „Windows Phone“ savininkai. Gera žinia – penkiskart greitesnė ir gerokai tobulesnė penktoji „Skype“ versija „iPhone“ daug ką patobulino. Bloga – „Microsoft“ pripažįsta, kad šioje versijoje nenumatyta galimybė „iPhone“ ištrinti susirašinėjimų.

Tačiau, kadangi čia gerokai patobulintas sinchronizavimas su kompiuteriu, ištrynus žinutes kompiuteryje, jos turėtų išnykti ir „iPhone“. Jei ne – lieka laukti naujesnės versijos, kurioje „Skype“ kūrėjai žada šią funkciją grąžinti.

„iPad“ programėlė kol kas neatnaujinta, tad ištrinti senus susirašinėjimus čia gana paprasta. Tiesiog mažai kas šią funkciją aptinka.

Atsakome: Įjungę „Skype“ laikykite savo „iPad“ horizontaliai. Kairėje pusėje matote meniu. Viršuje eilutė „People“(žmonės), po ja – „Recent“ (naujausi) kur matote kontaktus su kuriais bendravote neseniai, o žemiau – „History“ (istorija).

Jei norite ištrinti susirašinėjimą, kuris jau iškeltas į skyrių „History“, paspauskite šį žodį. Dešinėje atsivėrė langas, kur matome senus susirašinėjimus. Suraskite ekrane tą, kurį norite ištrinti ir pirštu perbraukite per jį iš dešinės į kairę. Būtent perbraukite, bet nespauskite. Dešinėje pusėje pasirodys raudonas langelis „Delete“ (trinti), jį paspaudus tas susirašinėjimas išsitrins.

Jei mėgindami perbraukti spūstelėjote ir susirašinėjimas buvo pažymėtas, jis automatiškai peršoka į skiltį „Recent“. Kad ištrintume susirašinėjimus iš šios skilties, lygiai taip pat perbraukite iš dešinės į kairę per kontakto vardą, dešinėje pasirodo raudonas langas su žodžiu „Close“ (uždaryti), kurį paspaudus susirašinėjimas keliauja į „History“. Kaip trinti iš ten – jau žinote.

Rubrikoje „KlauskIT“ galite užduoti bet kokį jus kankinantį IT srities klausimą. Pasinaudokite čia esančia forma, arba tiesiog rašykite laišką adresu KlauskIT@lrytas.lt

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.