Kaip patikrinti, ar mergina diktuoja tikrą savo telefono numerį?

Nebūtinai mergina  tinka visiems. Tiesiog tai dažnai kankina vyrukus, atsitiktinai susipažinusius su svajonių fėja. Kartais taip norisi, kad vakarui pasibaigus nepasibaigtų ir nauja pažintis, tačiau kitą dieną pamėginę surinkti gautą telefono numerį išgirstame tik sutrikusį nieko nežinančio nepažįstamojo balsą. Taigi kaip nepastebimai akimirksniu patikrinti, ar tau diktuojamas telefono numeris yra tikras?

Numerėlis numirėlis sujungia ne su meile, o su vaiduoklių biuru.<br>„123rf.com“ nuotr.
Numerėlis numirėlis sujungia ne su meile, o su vaiduoklių biuru.<br>„123rf.com“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-07-19 13:28, atnaujinta 2017-10-25 07:00

Atsakymas į šį, atrodytų, sudėtingą klausimą yra stulbinamai paprastas ir visai nesusijęs su technologijomis. Užsirašę padiktuotą numerį dažniausiai jį garsiai perskaitome diktavusiajam, ir jis patvirtina, kad numeris teisingas.

Taigi tereikia skaitant numerį tyčia padaryti vieną klaidą ir pasakyti neteisingą skaičių. Jei žmogus nurodė savo telefono numerį, jis jus pataisys. Pamelavęs tiesiog patvirtins, kad viskas teisingai.

Tiesa, du kartus tai nesuveiks – greičiausiai gausite kokį nors asmeniui žinomą numerį, ir jis atidžiau seks jūsų diktuojamus skaičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.