Kaip pašalinti programėlę, siūlančią įsidiegti „Windows 10“?

Jei naudojate „Windows 7“ ar „Windows 8.1“ operacinę sistemą ir neketinate pasinaudoti „Microsoft“ pasiūlymu ją nemokamai atnaujinti į „Windows 10“, pateikiame instrukciją, kaip pašalinti programėlę, įkyriai siūlančią tai padaryti.

„Windows 10“ oficialus startas buvo liepos 29 d.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
„Windows 10“ oficialus startas buvo liepos 29 d.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 24, 2015, 9:30 AM, atnaujinta Oct 19, 2017, 5:52 AM

Ekrano dešinėje apačioje įsitaisiusią programėlę su „Windows 10“ logotipu matote, nes kompiuteryje buvo įdiegtas atnaujinimas pavadinimu KB3035583. Taigi jei norite, kad ši programėlė iš kompiuterio būtų pašalinta, teks panaikinti šį atnaujinimą.

Kaip tai padaryti? Eikite į „Control panel“ (liet. valdymo skydas), pasirinkite „Windows Update“, įsijungusiame lange atraskite įdiegtus naujinius („Installed Updates“), o juos įjungę ekrano dešinėje viršuje į paieškos laukelį įveskite KB3035583. Tuomet beliks jį pašalinti ir perkrauti kompiuterį – minėtas pasiūlymas akių nebebadys.

Kai kurie skaitytojai pastebi, kad minėtas atnaujinimas po kurio laiko vėl gali būti įdiegtas be atskiro vartotojo sutikimo. Kad taip nenutiktų, perkrovę kompiuterį dar sykį nueikite į „Windows Update“, suraskite šį rekomenduojamą naujinimą, paspauskite jį dešiniuoju pelės mygtuku ir pasirinkite „Slėpti naujinimą“. Nustatymą išsaugojus, paslėptas atnaujinimas nebeturėtų būti siūlomas pakartotinai. 

Įsidiegėte „Windows 10“, tačiau nusivylėte ir norite grįžti prie ankstesnės operacinės sistemos versijos? Kaip tai padaryti sužinosite paspaudę čia.

Primename, kad pasiūlymas nemokamai atsinaujinti į „Windows 10“ galioja visiems esamiems legalių „Windows 7“ ir „Windows 8.1“ operacinių sistemų naudotojams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.