Nori „Windows 10“ už dyką? Prašom: „Microsoft“ pati sukūrė skylę

Nespėjote pasinaudoti „Microsoft“ pasiūlymu nemokamai atnaujinti savo kompiuterio operacinę sistemą į „Windows 10“? Neskubėkite traukti piniginės: „Microsoft“ paliko spragą, kuri leidžia tai padaryti. Tik jums reikės... apsimesti neįgaliu.

„Microsoft“ kol kas nenusprendė, kiek laiko galios „pasiūlymo pratęsimas“.<br>AFP/Scanpix nuotr.
„Microsoft“ kol kas nenusprendė, kiek laiko galios „pasiūlymo pratęsimas“.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 3, 2016, 8:56 AM, atnaujinta May 17, 2017, 1:28 AM

Korporacija sukūrė „nemokamo atnaujinimo pasiūlymo pratęsimą“ esamiems „Windows 7“ ir „Windows 8.1“ vartotojams, kurie naudojasi pagalbinėmis (angl. assistive) technologijomis. Kitaip sakant, neįgaliesiems.

Taigi nors formaliai pasiūlymas nemokamai įsidiegti „Windows 10“ nebegalioja, „Microsoft“ pati sukūrė spragą, kuri ir toliau leidžia bet kam (neįgalumo niekas netikrins) pasinaudoti šiuo vienerius metus galiojusiu pasiūlymu.

Visa, ką jums reikia padaryti, – tai apsilankyti „Microsoft“ puslapyje (spauskite šią nuorodą) ir atsisiųsti .exe failą. Nebijokite, niekas jūsų neįgalumo netikrins.

Viskas – atidarius šį failą naujinimas į „Windows 10“ turėtų automatiškai prasidėti.

„Microsoft“ kol kas nenusprendė, kiek laiko galios šis „pasiūlymo pratęsimas“. Taigi pramiegoję terminą bent artimiausiu metu dar spės į nemokamą „Windows 10“ traukinį.

Operacinė sistema parduotuvėse kainuoja apie 120 eurų.

Rytoj, antradienį, „Microsoft“ visiems „Windows 10“ naudotojams planuoja pradėti platinti nemokamą naujinį „Anniversary Update“. Plačiau apie tai galite paskaityti čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.