Verslo ir mokslo partnerystė 2015

Jau penktąjį kartą Ūkio ministerija skelbia konkursą „Verslo ir mokslo partnerystė 2015“. Jame kviečiami dalyvauti projektai, kuriuos įgyvendinus verslui bendradarbiaujant su mokslu buvo sukurti inovatyvūs produktai ar paslaugos.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-08-12 10:23, atnaujinta 2017-10-20 22:38

Pasak ūkio ministro Evaldo Gusto, nors šalyje turime pakankamą inovacinį potencialą, tačiau jaučiamas inovacijų, mokslo ir verslo bendradarbiavimo tradicijų stygius, vis dar trūksta tarpusavio pasitikėjimo: „Verslo ir mokslo bendradarbiavimas yra būtina šalies pažangos, inovacijų, konkurencingumo didinimo ir gerovės kūrimo sąlyga.

Organizuojamu verslo ir mokslo partnerystės konkursu siekiame paskatinti verslininkus ir mokslininkus kurti ir diegti inovacijas versle bei apdovanoti geriausią verslo ir mokslo bendradarbiavimo projektą. Stiprindami verslo ir mokslo partnerystę šalyje ir sukūrę mokslo ir pramonės sinergiją galėsime drąsiai konkuruoti tarptautinėse rinkose.“

Paraiškas dalyvauti konkurse gali teikti visi juridiniai asmenys: įmonės, įstaigos, mokslo ir studijų institucijos, asociacijos ir kitos organizacijos. Pateiktos paraiškos bus vertinamos atsižvelgiant ir į kiekybinius, ir į kokybinius naujo produkto rodiklius: verslo ir mokslo bendradarbiavimo intensyvumą, projekto veiklos rezultatus, jų inovatyvumą ir sukurto produkto ar paslaugos konkurencingumą. Specialiai šiam konkursui sudaryta komisija taip pat atsižvelgs į įgyvendinto projekto finansinę naudą ir sukurtų naujų darbo vietų skaičių.

Daugiau informacijos raiste čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl iškrėsta Darbo partijos būstinė?
Gyvai
Gyvai: komentarai apie Vilniuje kilusį gaisrą ir situacijos suvaldymą