„Teletabių“ žvaigždė Lialia lietuvius mokys mokyti

Į Lietuvą atvyks buvusi serialo vaikams „Teletabiai“ žvaigždė, geltonąją Lialią šešerius metus įgarsinusi airė Nikky Smedley. Ji kadaise iš profesionalios choreografijos ir teatro šoko į televiziją, o šis šuolis padėjo N.Smedley atrasti savo aistrą – edukaciją pačia nenuobodžiausia forma. Dabar ji daug keliauja, prodiusuoja, moko bei moko mokyti.

„Teletabiai“ žvaigždė, geltonąją Lialią šešerius metus įgarsinusi airė Nikky Smedley.
„Teletabiai“ žvaigždė, geltonąją Lialią šešerius metus įgarsinusi airė Nikky Smedley.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 2, 2015, 9:18 AM, atnaujinta Oct 12, 2017, 8:45 AM

Edukacija pasitelkiant kūrybą, pedagogiką, naujausias technologijas ir gerą humoro jausmą yra be galo įdomi veikla“, – sako N.Smedley.

Pasak jos, edukuoti jaunąją kartą yra vienas svarbiausių dalykų, jos misija ir pasaulio ateitis. Tačiau labai svarbu tai daryti moderniai, kad mokymosi procesas jauniesiems nebūtų priverstinis. Moteris žino, kaip auginti jaunąją kartą: tiek namie, tiek biure.

Ji skaitys pranešimą kūrybinių industrijų konferencijoje „What's Next?“. Prieš sutikdama dalyvauti renginyje moteris paprašė radijo mikrofono. Scenoje ji planuoja daug judėti ir kelti auditoriją nuo kėdžių. Mažiau šnekų, daugiau veiksmų.

Verslo ateitis

Konferencijoje taip pat dalyvaus suomis Reima Rönnholmas, dėl savo profesijos patyręs visko – nuo ligoninių Afrikoje iki prabangių kruizų vandenynuose.

Jis yra paslaugų dizaino specialistas, o jo valdomoje paslaugų dizaino agentūroje „Palmu“ dirba daugiau nei 60 šios srities profesionalų. Pasak R.Rönnholmo, visas verslas ateityje bus paslaugų verslas. Dizainas pastaruoju metu išaugo į daug daugiau nei tiesiog graži išvaizda.

Paslaugų dizaino naujokams R.Rönnholmo paskaita bus absoliučiai naujo matymo ir požiūrio į verslą patirtis: „Kalbėsiu apie tai, kaip galima būti priešaky savo konkurentų kreipiant daugiau dėmesio į savo vartotojų poreikius ir elgesį.“

Žvelgia toliausiai

Jauniausias konferencijos pranešėjas – 23 m. Kristijonas Vasiliauskas, kuris ateitį ima į savo rankas. Jis yra „Robotikos Akademijos“ Lietuvoje įkūrėjas ir jaunasis išradėjas.

Robotai, žmogaus potencialas, virtuali realybė – visa ši technologinė revoliucija yra tai, kuo kvėpuoja Kristijonas.

„Pasakosiu, kaip valdyti prezentaciją savo kūnu, kaip įvertinti, ar smegenys yra pasiruošusios priimti tinkamus sprendimus, kokie pasikeitimai mūsų laukia artimiausioje ateityje. Taip pat pristatysiu vieną pažangiausių humanoidinių robotų pasaulyje – NAO“, – užsimena K.Vasiliauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.