Skraidyklė nufilmavo didžiuliu greičiu lakstantį NSO

Kadrų autorius neslepia nežinąs, ką jam pavyko nufilmuoti.<br>Kadras iš „YouTube“
Kadrų autorius neslepia nežinąs, ką jam pavyko nufilmuoti.<br>Kadras iš „YouTube“
Daugiau nuotraukų (1)

Technologijos.lt

Jan 15, 2016, 1:05 PM, atnaujinta Jun 11, 2017, 1:46 AM

Skraidyklių mėgėjo Augustine Lepe bepilotis orlaivis virš Ramiojo vandenyno pietinės dalies, palei Čilės krantus, iš aukštai filmavo vandenyno paviršių, kai į jo kadrą netikėtai įskriejo ir didžiuliu greičiu manevruoti pradėjo neatpažintas skraidantis objektas (NSO).

Paslaptingus kadrus A.Lepe nufilmavo už maždaug 20 km nuo La Serenos miesto šiaurinės dalies (Čilė). Portale „Youtube“ patalpintos filmuotos medžiagos komentaruose jos autorius pasakojo, jog tuo metu filmavo vandenyne pastebėtą kažkokią rudą dėmę – jam atrodė, jog tai kokie nors dumbliai.

Vaizdo kameros objektyvas vandenyno paviršių filmuoja apie 20 s, kai netikėtai į kadrą įskrieja kažkoks baltas objektas. Jis juda milžinišku greičiu ir tarsi krenta iš dangaus. Staiga objektas sustojo palei pat vandenyno paviršių, o tada keletą kartų labai sparčiai pakeitė judėjimo kryptį neįtikėtinais kampais ir nėrė į bangas, o iš stebėjimo lauko išplaukė po vandeniu.

Pats filmuotų kadrų autorius neslepia nežinąs, ką jam pavyko nufilmuoti – NSO ar kokį nors gyvūną. Vienas iš galimų paaiškinimų – skraidyklė nufilmavo žuvis gaudantį paukštį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.