Hidraulinio preso kerštas Barbei – privalai tai pamatyti!

Oi...<br>Youtube nuotr.
Oi...<br>Youtube nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-03-17 11:05, atnaujinta 2017-06-01 11:21

„Mattel“ darbuotojams, aišku, to geriau nežiūrėti. Tačiau šį sykį net tie, kurie nesidžiaugia Barbės nustatytais neįmanomais figūros standartais, gali pasijusti nejaukiai. Vyrukams, kurie šiaip jau linksminasi naikindami brangiausią elektroniką, šį sykį užkliuvo lėlytė. Ir jei sakytume, kad iš jos liko tik šlapia vieta, meluotume!

Beprotis iš „Youtube“ kanalo „Hydraulic Press Channel“, kuris, beje, gyvena kažkur mūsų kaimynystėje, gal net Estijoje, turi galingą hidraulinį presą ir nevengia juo naudotis. Kiekvieną savaitę jis pažadėjo sutraiškyti po brangiausią „Sony“ fotoaparatą ar „iPhone“, bet savo pažado nesilaiko.

Tačiau dabar ne juokais ėmėsi destrukcijos. Pirmiausia pasišovė įrodyti, kad popieriaus lapą galima sulenkti daugiau negu septynis kartus. Nors tai jau įrodyta, tačiau vyruko paimtas lapas – mažas ir storas, tad lenkiant jį septintą kartą lapas po presu tiesiog sprogo.

Aišku, vyrukas sutraiškė ir telefoną, laikrodį, fotoaparatą, golfo kamuoliuką – tai jau klasika, beveik nuobodu. Na, taip, sutraiškė ir minėtąją Barbę. Nemalonu net žiūrėti… dvidešimtą kartą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.