Atsakė į pasistojusį klausimą – pasaulis pagal varpas ir krūtis

Sudarytas pasaulio žemėlapis atskleidžia, koks vidutinis įvairių šalių vyrų varpos dydis erekcijos metu. Net nemėginsime įsivaizduoti, kokį tyrimo metodą taikė šio žemėlapio sudarytoja, – pakanka, kad jis prieš mūsų akis ir aiškiai įrodo, kad kai kurie mitai yra teisingi.

Ar dydis yra svarbu? Jei žvalgotės po šiuos žemėlapius, matyt, taip.<br>„123rf.com“ nuotr.
Ar dydis yra svarbu? Jei žvalgotės po šiuos žemėlapius, matyt, taip.<br>„123rf.com“ nuotr.
Pasaulio erekcijų dydžiai.<br>„Targetmaps“
Pasaulio erekcijų dydžiai.<br>„Targetmaps“
Didžiausi, vidutiniai ir mažiausi. Lietuviai kol kas šešėlyje.<br>„Targetmaps“
Didžiausi, vidutiniai ir mažiausi. Lietuviai kol kas šešėlyje.<br>„Targetmaps“
Pasaulis pagal krūtų dydį.<br>„Targetmaps“
Pasaulis pagal krūtų dydį.<br>„Targetmaps“
Europoje didžiulė krūtų įvairovė, bet Rusija – nepavejama.<br>„Targetmaps“
Europoje didžiulė krūtų įvairovė, bet Rusija – nepavejama.<br>„Targetmaps“
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Aug 23, 2016, 10:36 PM, atnaujinta May 15, 2017, 1:59 AM

O kai kas, kas nuolat pučiasi savo didybe, šio organo dydžiu pasigirti nelabai tegalėtų.

Varpos

Taigi, gerbiamieji vyrai, – pagaliau sulaukėme atsakymo, kuris daugelį kankino vienatvėje, o vieną kitą privertė net imtis savarankiškų tyrimų. „Target Map“ paskelbė žemėlapį, kuris labai suprantamai ir paprastai parodo, kokio dydžio yra vidutiniai vienos ar kitos šalies vyrų pasididžiavimai.

Deja, lietuviai liko nepamatuoti! Duomenų nėra nei apie estus, nei apie latvius, nei apie gruzinus ar net kinus. Pilkų zonų žemėlapyje daugiau negu nesuvokiamų paslapčių matuoto organo neturinčios lyties atstovių galvose. Tačiau ir atsakymų čia rasime labai daug.

Žemėlapyje aiškiai parodyta, kad mažiausios pasaulyje yra indų varpos. Tiesa, žalia spalva, kuri nurodo, kad ten gyvenantys vyrai vidutiniškai turi trumpiausią – 9,3–10,5 cm ilgio erekcijos metu – varpą, nudažyta ir Pietų Korėja, ir Tailandas, Kambodža…

Europiečiai, Šiaurės Afrikos ir JAV gyventojai liko nuobodokai vidutiniai – geltona spalva nurodo 12,9–14,7 cm ilgį.

O štai rusai varpos dydžio varžybas su ukrainiečiais pralaimi. Rusija, kaip ir IV valdomos teritorijos, Turkija, didžioji dalis Artimųjų Rytų, Japonija ir Brazilija, varpos dydžiu nusileidžia europiečiams. Žalsva spalva pažymėtos žemėlapio teritorijos, kur vidutinė vyrų erekcija siekia 10,5–12,9 cm.

Europos vidurkį kiek lenkia norvegai su švedais (aha, nesitikėjote), italai su meksikiečiais ir australai. Tų šalių vyrų varpos ilgio vidurkis – 14,7–16,1 cm.

Na, o lytinius gigantus žyminti raudona spalva žemėlapyje pateikė mažiausiai netikėtumų. Mitai pasitvirtino – afrikiečių niekas nepavys! Vakarų Afrikos valstybių – Ganos, Kongo, Nigerijos, Gabono, Angolos ir t.t. – gyventojai kartu su Jamaikos ir Haičio vyrais turi didžiausias varpas pasaulyje – vidutiniškai 16,1–17,9 cm erekcijos metu.

Dabar štai neaišku, piktintis ar džiaugtis lietuviams, kad mūsų šalis čia liko pilkojoje zonoje. Viena vertus, gal būtume kilstelėję Europą iki Vakarų Afrikos lygio. Kita vertus – gal ne tik mūsų kalba į senovės indų labai panaši. Na, bet ir Gruzija liko pilka, tad ne viskas dar prarasta…

Krūtys

Minėtas labai rimtas mokslinis darbas nėra pirmas, kurį mums pateikė „Target Map“. Neseniai ten buvo sukurtas kitas, galbūt netgi dar svarbesnis, pasaulio žemėlapis. Bent jau tikrai detalesnis, turintis mažiau pilkųjų zonų, ir į jį įtraukta netgi Lietuva. Tai – pasaulis pagal moterų krūtų dydį.

Įdomiausia, kad čia daug kas diametraliai priešinga negu vyrų dydžių žemėlapyje.

Mažiausias – vidutiniškai A dydžio – krūtis turi didžioji dalis afrikiečių, kinės, japonės, tailandietės, vietnamietės, Peru ir Bolivijos gyventojos ir… o netikėtume – latvės su baltarusėmis!

O štai prieš ruses niekas nepašokinės! Jos kartu su visos Skandinavijos gyventojomis – tikros pasaulio rekordininkės. Vidutinis šių teritorijų moteriškių krūtų dydis viršija D!

Kiek mažiau negu pusė Afrikos, Indija, visi Artimieji Rytai, Airija, Meksika ir Grenlandija apgyvendintos moterų su kukliomis B dydžio krūtimis.

Lietuvaitėms pasisekė labiausiai. Jos, kaip ir prancūzės, estės, kanadietės, australės, britės, ukrainietės, lenkės ir didžioji dalis Pietų Amerikos gyventojų, turi nei per dideles, nei per mažas pieno liaukas. Vidutinis dydis – C.

Kaip supratote, vidutinio D dydžio krūtys paplitusios kiek mažiau. Jomis gali pasigirti JAV gyventojos (įdomu, kiek liktų pašalinus silikoną), islandės, vokietės, čekės, bulgarės, Venesuelos ir Kolumbijos gyventojos.

Kai kam toks „mokslinis“ tyrimas gali gerokai praskaidrinti nuotaiką, o kai kam ją smarkiai sugadinti. Prasmės šie žemėlapiai neturi tikriausiai jokios, kai ką jie gali įžeisti, bet mus prajuokino.

Šiaip ar taip, statistika, net jei iš piršto laužta, nė vieno kūno dar nepakeitė. Tad norintys piktintis gali pykti nebent dėl to, kad patys susidomėjo šia informacija, o ne dėl to, jog ji buvo surinkta ir paviešinta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.