Namelis šunims, kurį šie ypač įvertintų per Naujųjų metų sutikimą

„Ford“ yra labai garsus automobilių gamintojas. Iš tiesų, „Ford“ automobilių daug ir mūsų gatvėse, o šios kompanijos istorija yra labai ilga ir pilna legendų. Šis tikriausiai netaps vienu iš jų – „Ford“ sukūrė šuns būdą.

 „Ford“ sukurta būda šunims ne tik pasižymi unikaliu dizainu, bet ir technologijomis, sutinkamomis „Ford Edge“ visureigyje.<br> „Ford“ nuotr.
 „Ford“ sukurta būda šunims ne tik pasižymi unikaliu dizainu, bet ir technologijomis, sutinkamomis „Ford Edge“ visureigyje.<br> „Ford“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 31, 2018, 12:39 PM

Nenumaldomai artėjantis šventinis laikotarpis užgriuvo žmones triukšmu. Mums jis yra gana malonus – smagu girdėti besijuokiančius vaikus, draugų pokalbius ir audringas istorijas prie vakarienės stalo. Dalis šių džiaugsmų patinka ir šunims, tačiau yra dalykų, kurių jie nekenčia. Pavyzdžiui, fejerverkai kasmet sukelia didžiulį stresą augintiniams. Nemažai jų pabėga, kiti tampa baukštūs ir nebepasitiki žmonėmis.

„Ford“ sukurta būda šunims ne tik pasižymi unikaliu dizainu, bet ir technologijomis, sutinkamomis „Ford Edge“ visureigyje. Tai – triukšmo slopinimo technologija, kuri turėtų gyvūnui suteikti šiek tiek daugiau ramybės. Ji veikia gana paprastai – būdos išorėje sumontuoti mikrofonai fiksuoja aplinkos triukšmą. Tada viduje esantys garsiakalbiai skleidžia priešingo dažnio garsus. Taip dalis triukšmo yra tiesiog pašalinama. Ši technologija taip pat naudojama ausinėse.

Pati būda taip pat neblogai izoliuota. Ji nuo grindų yra atskirta vibraciją slopinančiomis kojomis, o sienos ir lubos izoliuotos kamštine danga. Čia taip pat įrengtos automatinės stiklinės durys ir garso nepraleidžianti ventiliacijos sistema. Tai yra išties unikalus gaminys.

Aišku, gyvūnams skirtų produktų verslas nėra „Ford“ sritis. Tačiau „Ford“ į klausimą, ar tokios būdos pasieks pirkėjus, atsakė „kol kas ne“.

Bet kas gali žinoti, galbūt auganti gyvūnams skirtų produktų rinka paskatins „Ford“ pakeisti nuomonę? Juk nesunku įsivaizduoti tokią būdą ne viename moderniame bute. Žinoma, ji nebūtų pigi – tačiau pastaruoju metu pastebima, kad žmonės savo augintiniams išleidžia vis didesnes pinigų sumas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.