Kraupoka: apsigynė pasinaudojusi mirtina liga

Kaip saugote savo nekilnojamąjį ir kilnojamąjį turtą? Vieni žmonės tam pasitelkia šunis, kiti įsirengia perspėjamąsias signalizacijas, tačiau viena gydytoja Brazilijoje ėmėsi ekstremalesnių priemonių.

Gydytoja ant nuosavų namų tvoros smaigalių sugalvojo pritvirtinti ŽIV užkrėstus švirkštus.<br>123rf nuotr.
Gydytoja ant nuosavų namų tvoros smaigalių sugalvojo pritvirtinti ŽIV užkrėstus švirkštus.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 14, 2017, 11:19 AM, atnaujinta Apr 12, 2017, 5:16 AM

Ortopedei iš Sobradinho miesto labai įgriso vagys, be vargo peršokantys tvorą ir vagiantys jos daiktus. Žoliapjovė, plaukų džiovintuvas, fotoaparatas – tiek buvo pavogta, kol, gydytoja nusprendė, kad užteks ant savo tvoros smaigalių pritvirtinti ŽIV užkrėstus švirkštus – ir užrašą „Tvora su ŽIV užkrėstu krauju. Nesibrauti į privačią teritoriją“.

Šią apsaugą nuo vagių moteris įrengė 2011 metų vasarą. Ekstremali apsauga suveikė, ir vagys nustojo brautis į valdą, bet kaimynai pranešė apie tokią apsaugos priemonę atitinkamoms institucijoms ir pasiskundė, jog toks moters požiūris yra pavojingas. Netrukus atvykę pareigūnai liepė per 5 dienas pašalinti švirkštus ir skyrė gydytojai 112 dolerių baudą. Moteris pareigūnams teigė, kad švirkštus paėmė iš ligoninės, kurioje dirba, laboratorijos.

Tačiau tai dar nebuvo blogiausia naujiena gydytojai. Moteriai buvo paskirta psichiatrinė ekspertizė ir iš jos buvo atimta gydytojos licencija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.