Įspūdingą melo voratinklį suraizgęs vyras pats į jį įkliuvo

Pernai vienas kinas pateko į ligoninę, kuomet patyrė automobilio avariją. Būtent čia prasidėjo visos kino bėdos.

Policijai teko saugoti vyrą nuo įniršusių moterų.<br>123rf nuotr.
Policijai teko saugoti vyrą nuo įniršusių moterų.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 16, 2017, 11:23 AM, atnaujinta Apr 12, 2017, 3:14 AM

Ligoninės personalas susisiekė su jo artimaisiais ir netrukus, visų nuostabai, jo aplankyti atėjo ne mažiau nei 17 jo merginų (visos jos teigė, kad yra jo merginos)! Merginos netruko išsiaiškinti, jog jos visos atvyko aplankyti to paties vyro.

Visos moterys buvo iš Hunano provincijos, vyriausiai iš jų buvo 40 metų, o jauniausiai – vos 19-a. Vieną iš jų jis buvo vedęs, o su kita turėjo vaiką. Sužinojusios apie tai, visos moterys buvo šokiruotos ir labai piktos.

Kaip sakoma, bėda po vieną nevaikšto. Šiuo reikalu susidomėjo ir policija. Pasirodo, vieną moterį, kurią buvo vedęs, jis apgavo ir išviliojo iš jos 40 000 dolerių. Pinigus, nors ir mažesnėmis sumomis, jis viliojo ir iš likusių moterų. Negana to, be tų 17-os moterų, su kuriomis susitikinėjo realiame gyvenime, virtualiai jis susirašinėjo su dar 200-ais moterų.

Policija taip pat sužinojo, kad vyras vienoje firmoje dirbo inžinieriumi, nors nebuvo baigęs nei universiteto, nei koledžo. Kad gautų darbą, jis padirbo diplomą. Iš tikrųjų jis turėjo tik vidurinį išsilavinimą.

Paaiškėjus visoms šioms aplinkybėms, kinas buvo priverstas palikti ligoninę anksčiau laiko ir, lydimas policijos, kuri saugojo jį nuo įtūžusių moterų, grįžo namo. Nepaisant to, prieš išvykdamas iš ligoninės, jis apkabino kiekvieną moterį ir pasakė: „Nekaltinkite manęs, jūs visos esate mano žmonos.“ Vyrą ketinama teisti už sukčiavimą.

Šaltinis: Telegraph.co.uk

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.