„Microsoft Office 365“ paslauga jau Lietuvoje

Nuo šiandien bet kurio dydžio įmonės ir organizacijos Lietuvoje gali pradėti naudotis naująja „Microsoft“ debesijos paslauga „Office 365”. Sumokėjus nuo 18 litų per mėnesį, galima gauti būtiniausius dokumentų kūrimo ir valdymo, komunikacijos ir bendradarbiavimo IT sprendimus - biuro programų rinkinį „Office Professional Plus“ kartu su jų interneto versija „Office Web Apps“, informacijos bendrinimo ir valdymo sprendimą „SharePoint Online“, el.pašto ir bendradarbiavimo programą „Exchange Online“, taip pat verslo komunikacijai skirtą „Lync Online“.

Daugiau nuotraukų (1)

„Microsoft“ ir lrytas.lt info.

Jun 28, 2012, 5:13 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 3:44 PM

Iki šiol tokiais IT sprendimais praktiškai galėjo naudotis tik didelės organizacijos, įsirengusios nemažai investicijų pareikalavusią informacinių technologijų infrastruktūrą. „Office 365” tokias pačias galimybes suteikia bet kurio dydžio įmonėms. Priklausomai nuo poreikių įmonės gali lengvai keisti užsakytų paslaugų apimtį, mokėdamos tik už tas, kurias užsisakė.

„Tai geriausias sprendimas, kurį rekomenduojame kiekvienai organizacijai, siekiančiai efektyviai valdyti verslo informaciją ir užtikrinti produktyvų bendradarbiavimą,“ – sakė Aleksandras Golod, „Microsoft“ rinkodaros vadovas Baltijos šalims.

Bazinio varianto paslauga “Office 365” kainuos nuo 18 Lt per mėnesį vienam vartotojui. O smagiausia, kad pirmąjį mėnesį visos įmonės, ketinančios pasinaudoti „Office 365“, galės šią paslaugą testuoti nemokamai.

Kaip teigė bendrovės ATEA IT sprendimų vadovas Rimas Kareiva, Lietuvos įmonės ir organizacijos nuo pat naujojo produkto pristatymo pradžios rodė aktyvų susidomėjimą ir iškart pradėjo naudotis „Office 365“ kasdienėje veikloje. Konsultacines paslaugas teikiančios įmonės „Baudų administratorius“ direktorius Vitalijus Simanavičius teigė, kad būtent „Office 365” leido bendrovei pradėti naudotis moderniausiais IT sprendimais be didesnių pradinių investicijų:

„Saugiai pasiekti darbui reikalingą informaciją, keistis ja įmonės viduje ar įtraukdami išorinius projektų dalyvius, galime būdami bet kur - tiek biure, tiek už jo ribų. Anksčiau mums būtų reikėję įsigyti gana brangią techninę ir programinę įrangą, o naudodamiesi „Office 365“ turime galimybę šiuolaikiškai bendrauti ir bendradarbiauti mokėdami tik už pasirinktas paslaugas.“

„Office 365” gali naudotis 4 milijardai gyventojų 88 pasaulio šalyse

„Microsoft“ korporacija pranešė, kad šiuo metu paslauga „Office 365“ galima naudotis 88 šalyse 32 skirtingomis kalbomis, taip pat ir lietuvių. Tad iš viso ja dabar galėtų naudotis 4 milijardai gyventojų visame pasaulyje.

Sekdami tokių garsių korporacijų kaip „DuPont“ ar „Starbucks“ pavyzdžiu, naująja paslauga pradeda naudotis vis daugiau įmonių ir viešojo sektoriaus institucijų. „Office 365“ jau naudojasi JAV Federacinė aviacijos administracija, Niujorko ir Los Andželo miestų savivaldybės, oro linijos „Japan Airlines“, pasaulinė gamintoja „Hallmark“, naftos produktų kompanija „Origin Energy“…

„Office 365“ tobulinimui „Microsoft“ skiria didžiulį dėmesį. Per pirmuosius paslaugos teikimo metus išleista daugiau nei 50 patobulinimų, skirtų padėti vartotojams dirbti greičiau ir patogiau.

Daugiau informacijos apie „Office 365“ ir įvairius jos pasirinkimo variantus galima rasti oficialiame tinklalapyje. Naujienos apie paslaugą taip pat pateikiamos „Facebook“ socialiniame tinkle, „Twitter“ paskyroje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.