6 patys blogiausi interneto adresai

Sukūrėte įmonę, sugalvojote skambų pavadinimą. Žinoma, teks atidaryti ir įmonės interneto svetainę. Bet ar pagalvojote, kaip skambusis pavadinimas atrodys interneto adrese? Kaip rodo istorija, toli gražu ne visi savininkai apie tai pagalvoja. Keletą pavadinimo žodžių adrese suliejus į vieną, gali būti perskaitomi ir visai kitokie žodžiai. Kartais susidaro netgi labai pikantiški žodžių junginiai. Pateikiame šešis pačius blogiausius šiuo metu naudojamus interneto adresus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 29, 2012, 4:46 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 2:47 PM

1. Whorepresents.com. „Who represents“ („kas reprezentuoja“) ar „Whore presents“ („kekšė pristato“)? Iš tiesų tai muzikos, sporto talentų, garsenybių atstovų paieškos bazė.

2. Expertsexchange.com. „Experts exchange“ („ekspertų birža“) ar „Expert sex change“ („lyties pakeitimo ekspertas“)? Iš tiesų tai duomenų bazė, kurioje programuotojai gali dalytis patarimais ir keistis nuomonėmis.

3. Penisland.net. „Pen Island“ („rašiklių sala“) ar „Penis land“ („penio šalis“)? Tai svetainė, kurioje prekiaujama rašikliais.

4. Therapistfinder.com. „Therapist finder“ („terapeuto paieška“) ar „The rapist finder“ („prievartautojo paieška“)? Iš tiesų tai Kalifornijos valstijoje dirbančių psichoterapeutų, konsultuojančių šeimos ir santuokos klausimais, duomenų bazė. Tiesa, dabar, surinkus šį iškrypėliškai skambantį adresą, vartotojai nukreipiami į counselingcalifornia.com.

5. Speedofart.com. „Speed of art“ („meno greitis“) ar „Speedo fart“ („greitas bezdėjimas“)? Pažymėtina, kad ši dizainerių svetainė didžiuojasi būdama tarp blogiausių pasaulyje interneto adresų, ir net nurodo tai savo tituliniame puslapyje.

6. Gotahoe.com. „Go Tahoe“ („važiuok į Tahou“) ar „Got a hoe“ („gavau kekšę“)? Svetainės, kviečiančios atostogauti prie Tahou ežero, savininkai susizgribę vėliau užregistravo šiek tiek geresnį adresą – gotahoenorth.com, ir dabar vartotojus nukreipia į jį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: prokurorai baigė ikiteisminį tyrimą dėl R. Žemaitaičio