Intymiems santykiams per atstumą - specialūs socialiniai tinklai

Tokie didžiuliai socialiniai tinklai kaip „Facebook“ ar „Twitter“ gali pasigirti esą pirmaujantys daugiausiai vartotojų turinčiųjų tinklalapių kategorijoje. Tačiau kartais „visų draugų“ turėjimas vienoje sistemoje padaro meškos paslaugą, t.y. teikia daugiau blogo nei gero. Naujienų takelis ar upelis (su kiekvienu tinklu vis kitas pavadinimas) tampa netvarkingas. Savireklama užsiimantys draugai, brukalai, nereikalingų programėlių pasiūlymai yra neišvengiami didelių socialinių tinklų atributai.

Smulkūs socialiniai tinklai leis dalintis nuotraukomis tik tarp dviejų žmonių.<br>M. Vidzbelis
Smulkūs socialiniai tinklai leis dalintis nuotraukomis tik tarp dviejų žmonių.<br>M. Vidzbelis
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 10, 2012, 5:24 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 6:46 AM

Mažesnis, tačiau patogesnis socialinis tinklas gali kur kas labiau atitikti individualaus vartotojo poreikius. Siūlydamas mažiau nereikalingų funkcijų toks tinklas padeda atsiriboti ir nuo galybės šlamšto, šitaip palengvindamas svarbios informacijos atsirinkimą. Taigi pateikiame jums keturis socialinius tinklus, kurių teikiama nauda gali būti didesnė už jų populiarumą.

Pair

Smulkesnį ir individualesnį socialinį tinklą, ko gero, būtų sunku surasti. „Pair“ yra išmaniesiems telefonams skirta programėlė, dar žinoma kaip „dviejų žmonių socialinis tinklas“. Tai – ideali priemonė santykiams per atstumą. „Pair“ gali pasiūlyti kelis įrankius kurie Jūsų ir Jūsų mylimosios(-jo) bendravimą padarys daug patogesnį. Su šia programėle Jūs galėsite susirašinėti tekstinėmis žinutėmis, dalintis nuotraukomis ar filmuota medžiaga. Visa tai daroma laiko skalėje, kuri matoma tik Jums abiems. Programa turi funkcijų, simuliuojančių laisvalaikio leidimą drauge. Galima kartu piešti arba naudotis „Thumbkiss“ – funkcija, leidžiančia abiems partneriams tuo pačiu metu liesti pasirinktą ekrano vietą. Ne kažin kokia romantika, bet galbūt geriau, negu jokios.

Small Business Bonfire

Esate verslininkas, norintis plėsti savo tinklą internete? Tuomet „Small Business Bonfire“ yra puiki starto vieta. Vos perskaičius pavadinimą galima atspėti, kad tai yra socialinis tinklas smulkiojo verslo savininkams. „Small Business Bonfire“ vartotojai gauna savo asmeninius profilius, naujienų kanalą, galimybę pridėti draugų. Sistema taip pat siūlo grupes ir forumus, kurie suteikia vartotojams galimybę klausti dominančių klausimų ir diskutuoti verslo temomis.

Fitocracy

Socialinis tinklas, skirtas žmonėms, kurie nori išlaikyti gerą formą. „Fitocracy“ savo vartotojus motyvuoja dirbti. Taigi jei esate fitneso mėgėjas ar bent jau bandote tokiu būti, būtinai išbandykite šį tinklą. Vartotojai gauna taškus už atliktus veiksmus taip keldami savo lygį. Reikia nuotaikingo pasiplepėjimo? Ieškote patarimų sveikatos ir fitneso klausimais? „Fitocracy“ ir taikosi būtent į šias sritis. Tinklalapis suteikia galimybę susirasti draugų, kurti grupes ir specializuotis.

Path

Atsibodo reguliuoti saugumo nustatymus „Facebook'e“? Tuomet išmėginkite „Path“. Šis socialinis tinklas skirtas bendrauti tik su artimiausiais draugais. Dalinkitės nuotraukomis, video medžiaga ar žinutėmis tik su tais, su kuriais norite. „Path“ leidžia turėti tik iki 150 draugų. Šis tinklas, kaip ir „Pair“, skirtas tik išmaniesiems telefonams.

www.itnaujienos.lt

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.