Mokslo ir technologijų parkas planuoja įdarbinti 200 žmonių

Įgyvendinus daugiau nei 10 mln. litų vertės projektą Kauno mokslo ir technologijų parke „Technopolis“ vystyti savo veiklą bus kviečiamos inovatyvios įmonės.

Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Jul 13, 2012, 12:35 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 4:51 AM

Pagal šį projektą numatyta pastatyti antrą viešosios įstaigos „Technopolis“ korpusą ir aprūpinti jį kompiuterine, programine bei kita reikalinga įranga. Čia galės dirbti daugiau nei 200 žmonių.

Kauno miesto savivaldybė partnerio teisėmis planuoja dalyvauti įgyvendinant projektą „MTP „Technopolis“ MTEP infrastruktūros sukūrimas, įgyvendinant slėnio „Santaka“ programą (Technopolis2)“ ir pasirašyti jungtinės veiklos sutartį su viešąja įstaiga „Technopolis“.

„Pastačius antrąjį apie 3,6 tūkst. kvadratinių metrų ploto mokslo ir technologijų parko „Technopolis“ pastatą, kur bus įrengtos administracinės ir eksperimentinės gamybos patalpos, jame galės įsikurti ne mažiau kaip 20 inovatyvių įmonių“, - teigė Kauno miesto savivaldybės Investicijų ir strateginio planavimo skyriaus vedėjas Vygintas Grinis.

Anot jo, įgyvendinus projektą Kauno mieste bus pagerinta viešųjų paslaugų verslui kokybė, įvairovė ir kompleksiškumas, sukurta palanki aplinka bendradarbiavimui tarp viešųjų paslaugų verslui tiekėjų, verslo asociacijų, valdžios ir mokslo institucijų.

Preliminari projekto veiklų įgyvendinimo pradžia turėtų prasidėti dar šiais metais ir trukti trejus metus. Projekto „MTP „Technopolis“ MTEP infrastruktūros sukūrimo, įgyvendinant slėnio „Santaka“ programą (Technopolis2)“ įgyvendinimui iš ES struktūrinių fondų skirta apie 10,8 mln. litų. Projekto įgyvendintoja - viešoji įstaiga „Technopolis“ turės skirti apie 0,5 mln. litų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.