TEO vilioja skambučiais už 0 centų

Integruotų telekomunikacijų, IT ir televizijos paslaugų teikėja TEO savo klientams pasiūlė naujus papildomus mokėjimo planus, leidžiančius su Lietuvos mobiliųjų tinklų abonentais kalbėti mokant 0 centų už minutę.

TEO suteikia galimybę pigiau skambinti į mobiliuosius tinklus.<br>T.Bauras.
TEO suteikia galimybę pigiau skambinti į mobiliuosius tinklus.<br>T.Bauras.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 1, 2012, 12:22 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 4:32 PM

TEO Paslaugų plėtros ir rinkodaros tarnybos vadovo Nerijaus Ivanausko teigimu, statistika rodo, kad suteikus galimybę į mobilųjį tinklą skambinti pigiau, TEO klientai dažniau renka mobiliųjų telefonų numerius.

„2010 metais klientams pasiūlėme su „Omnitel“ mobiliojo ryšio abonentais kalbėti mokant 0 centų už minutę. Šiuo pasiūlymu noriai naudojasi daugelis mūsų klientų – „Omnitel“ abonentų numerius jie renka vis dažniau“, – teigė N. Ivanauskas.

Taip buvo sukurti papildomi mokėjimo planai: „Į mobiliuosius“, „Į „Bitę“, „Į „Omnitel“ ir „Į TELE2“. Šiuos planus pasirinkę privatūs TEO klientai iš namų galės be papildomų mokesčių skambinti į pasirinktus mobiliojo ryšio tinklus.

Mokėjimo planas „Į mobiliuosius“ TEO klientams kainuos 9,90 litų per mėnesį. Šį planą užsisakę gyventojai galės be papildomų mokesčių kalbėti su visų Lietuvos mobiliojo ryšio operatorių balso paslaugomis besinaudojančiais draugais ar artimaisiais. Pasirinkusieji mokėjimo planus: „Į „Bitę“, „Į „Omnitel“ ar „Į TELE2“ už 5,90 litų per mėnesį galės į pasirinktą tinklą skambinti mokėdami 0 centų už minutę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.