Kompiuteriniuose žaidimuose gyvūnai gali paragauti laisvės (video)

Išmanieji telefonai ir planšetiniai kompiuteriai skirti ne vien žmonėms – jų ekraną mėgsta liesti, laižyti ir tapšnoti ir naminiai gyvūnai. Gyvūnų prekes gaminančios kompanijos jau trina rankas – tai puikiausia niša reklamai, rašo 20min.ch.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 12, 2012, 4:02 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 10:19 AM

Tėvams seniai nebe naujiena, kad mažus vaikus ir kūdikius nesunku ilgam nuraminti, įbrukus į rankas išmanųjį telefoną. Gyvūnų savininkai taip pat netruko išsiaiškinti, jog šie elektronikos prietaisai kelia susidomėjimą ir keturkojams. O gyvūnų maisto gamintojas „Friskies“ jau spėjo tuo ir pasinaudoti, sukurdami kompiuterinius žaidimus gyvūnams.

Kompiuteriniuose žaidimuose gyvūnai daro tą patį, ką darytų realiame gyvenime, jeigu gyventų laisvėje – gaudo peles, vabzdžius, žuvis ir panašiai. Šeimininko prietaisas nenukenčia – nagais ekranas nesusibraižo. Vienintelis pavojus – kad gyvūnas, nesugebėdamas atskirti virtualaus pasaulio nuo realaus, dantimis gali apkandžioti plastikinį arba aliumininį kraštelį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.