Pasiūlė televizorius už mėnesinį mokestį

Telekomunikacijų, IT ir televizijos paslaugų teikėja įmonė TEO pradėjo teikti naują paslaugą privatiems klientams – pasiūlė įsigyti televizorius mokant už juos mėnesio mokestį. Dabar TEO klientai gali rinktis iš trijų televizorių „Samsung“ modelių.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 16, 2012, 12:51 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 8:30 AM

Pasak TEO Paslaugų plėtros ir rinkodaros tarnybos vadovo Nerijaus Ivanausko, maždaug penktadalis Lietuvos šeimų dar tebesinaudoja analogine antžemine televizija, kurios signalas šalyje bus išjungtas spalio pabaigoje. Viena tokio delsimo priežasčių – rūpesčiai pasirenkant ir įsigyjant reikiamą įrangą.

„Iki šiol savo klientams TEO siūlė visą skaitmeninei televizijai reikiamą įrangą – priedėlius ir antenas. Siekdami palengvinti perėjimą prie skaitmeninės televizijos, nusprendėme klientams pasiūlyti patogiu būdu įsigyti ir pagrindinį ryškių skaitmeninės televizijos spalvų atributą - televizorių“, – sako N. Ivanauskas.

TEO klientai galės įsigyti trijų skirtingų modelių televizorius „Samsung“. Pasirašius 36 mėnesių sutartį televizoriaus nuoma kainuos nuo 29,90 Lt per mėnesį. Klientams nereikės sudaryti papildomų sutarčių su bankais - mokestis už televizorių bus pateikiamas bendroje sąskaitoje už TEO paslaugas. Pasibaigus sutarties terminui televizorius taps kliento nuosavybe.

„Tikimės, kad šis pasiūlymas pradžiugins negalinčius apsispręsti dėl televizoriaus modelio ar sykiu visos kainos už prietaisą mokėti nenorinčius klientus. Gyventojams nereikės rūpintis transportavimu – TEO televizorių pristatys į namus“, – sako TEO Paslaugų plėtros ir rinkodaros tarnybos vadovas.

Visi siūlomi plačiaekraniai televizoriai taip pat turi integruotą skaitmeninės televizijos imtuvą, todėl klientams nebeprireiks skaitmeninės televizijos priedėlio, skelbiama TEO pranešime spaudai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.