Per 100 dienų pardvė 20 mln. telefonų

„Samsung Electronics“ pranešė, kad „Galaxy S III“ telefono, rinkai pristatyto šių metų gegužės mėnesį, per pirmąsias 100 dienų parduota 20 milijonų vienetų. Tai rekordinis kompanijos telefonų pardavimų skaičius per tokį laiką.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-09-07 15:36, atnaujinta 2018-03-16 21:46

„Galaxy S III“ – išmanusis telefonas su 4,8 colio (12,2 cm) įstrižainės „HD Super AMOLED“ ekranu. Dėl įdiegtos programinės įrangos telefoną galima valdyti balsu ir judesiu. Taip pat įdiegtos pažangios fotoaparato funkcijos, „Smart Stay“, „S Beam“, „All Share“ ir kt.

„Galaxy S III“ ypatingo populiarumo sulaukė nuo pirmojo pristatymo rinkai gegužės mėnesį. Džiaugiamės, kad vartotojai jį įvertino“, – pasakė JK Shinas, „Samsung Electronics“ IT ir mobiliųjų komunikacijų padalinio prezidentas.

„Samsung Galaxy S III“ telefonus vartotojai gali rinktis su skirtingų spalvų korpusais: gintarinės, pilkos, tamsiai raudonos (prekybos vietose Lietuvoje pasirodys rugsėjo pabaigoje), tamsiai mėlynos (prekybos vietose Lietuvoje pasirodys spalio mėnesio pabaigoje), mėlynos ir baltos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.