95 proc. „Omnitel“ vartotojų renkasi paslaugų mokėjimo planus be ilgalaikių įsipareigojimų

Telekomunikacijų bendrovė „Omnitel“ praėjusių metų lapkritį pristatė naujus mokėjimo planus, kuriuose telekomunikacijų paslaugų mokesčiai atskirti nuo telefonų mokesčių. Per dešimt mėnesių naujuosius paslaugų mokėjimo planus, kurie yra be ilgalaikių įsipareigojimų, rinkosi 95 proc. naujų bei sutartis su „Omnitel“ pratęsiančių vartotojų.

Pastaruosius porą metų telekomunikacijų paslaugų kainų skirtumai tarp operatorių yra išnykę, todėl didesnę reikšmę įgauna paslaugų kokybė ir aptarnavimas.<br>V. Balkūno asociatyvi nuotrauka
Pastaruosius porą metų telekomunikacijų paslaugų kainų skirtumai tarp operatorių yra išnykę, todėl didesnę reikšmę įgauna paslaugų kokybė ir aptarnavimas.<br>V. Balkūno asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 19, 2012, 11:54 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 4:58 PM

„Sprendimas atskirti telekomunikacijų paslaugų mokesčius nuo telefonų mokesčių buvo priimtas atsižvelgiant tiek į mūsų vartotojų atsiliepimus, tiek į Valstybinės vartotojų teisių apsaugos tarnybos įžvalgas ir patarimus. Pastebėjome, kad, vartotojams aiškiai matant, kokius mokesčius jie moka už įrangą, o kokius už paslaugas, auga jų pasitikėjimas“, - sakė „Omnitel“ viceprezidentas rinkodarai ir paslaugoms Darius Maikštėnas.

Nuo 2011 metų lapkričio naujai sudaromos ar pratęsiamos „Omnitel“ vartotojų telekomunikacijų paslaugų sutartys yra be ilgalaikių įsipareigojimų paslaugoms, jas nutraukiant, netaikomos netesybos už paslaugas. Vartotojui įsigijus telefoną ir norint nutraukti sutartį anksčiau, siekiama susigrąžinti tik tas sąnaudas, kurios susijusios su suteikta įranga.

Pasak D. Maikštėno, pastaruosius porą metų telekomunikacijų paslaugų kainų skirtumai tarp operatorių yra išnykę, todėl didesnę reikšmę įgauna paslaugų kokybė ir aptarnavimas. „Omnitel“ kainų supaprastinimas ir išskaidrinimas, atskiriant paslaugų ir įrangos kainas, leidžia vartotojams priimti teisingus sprendimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.