„Canon“ pristatė du naujus gaminius

Bendrovė „Canon“ pristatė du naujus gaminius, turinčius ryšio funkcijas: fotoaparatą „PowerShot S110“ ir spausdintuvą „SELPHY CP900“. Kompaktiškas ir galingas naujasis „PowerShot S“ serijos modelis turi belaidžio ryšio prieigą, kuri leidžia bendrinti nuotraukas internete arba perkelti jas į kitus išorinius įrenginius. Fotoaparate įdiegta jame yra GPS ryšio paslauga, kurios dėka nuotraukas galima papildyti informaciją apie jų vietovę. Kompaktiškas, stilingo dizaino SELPHY CP900 nešiojamasis spausdintuvas leidžia spausdinti nuotraukas belaidžiu ryšiu tiesiai iš skaitmeninių fotoaparatų, išmaniųjų telefonų ar kompiuterių.

Bendrovė „Canon“ pristatė du naujus gaminius, turinčius ryšio funkcijas: fotoaparatą „PowerShot S110“ ir spausdintuvą „SELPHY CP900“.<br>Gamintojo nuotrauka
Bendrovė „Canon“ pristatė du naujus gaminius, turinčius ryšio funkcijas: fotoaparatą „PowerShot S110“ ir spausdintuvą „SELPHY CP900“.<br>Gamintojo nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 21, 2012, 12:07 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 4:04 PM

„PowerShot S110“ savybės

Fotoaparatui pranašumų suteikia patobulinta HS sistema, turinti naująjį 12,1 megapikselio itin jautrų „Canon“ CMOS jutiklį su DIGIC 5 procesoriumi. Tai užtikrina vaizdo kokybės išlaikymą esant bet kokiam apšvietimui ir taikant iki 12 800 ISO.

„PowerShot S110“ turi 5 k. optiškai artinantį „Canon“ objektyvą, kuris užtikrina kadrų ryškumą net ir esant prastam apšvietimui. Plati f/2,0 diafragma ir 24 mm itin platus kampas puikiai tinka fiksuojant didelio masto peizažus, o 5 k. artinanti funkcija leidžia nesunkiai priartėti prie fotografuojamų objektų, be to, užtikrina pakankamą objektyvo suspaudimą. Be to, 10 k. artinanti „ZoomPlus“ funkcija gali praplėsti artinimo diapazoną už maksimalaus objektyvo židinio nuotolio ribų - taip gaunamas ryškesnis vaizdas, nei taikant įprastinį skaitmeninį artinimą.

Naujasis fotoaparatas turi „Canon“ išmaniojo vaizdo stabilizavimo technologiją, kuri mažina jo virpėjimą tiek fotografuojant, tiek filmuojant. Išmanusis vaizdo stabilizatorius automatiškai atpažįsta vaizdą ir gali pritaikyti optinį vaizdo stabilizatorių prie septynių skirtingų situacijų.

Belaidžio ryšio galimybės

Su „PowerShot S110“ įamžintus vaizdus bendrinti „Facebook“ ir „YouTube“ galima naudojantis nemokama „Canon“ programėle „CameraWindow“. Fotoaparato naudotojai gali siųsti mėgstamas nuotraukas iš fotoaparato, kai prisijungia prie interneto prieigos taško arba per belaidžius vietinius tinklus jas spausdinti tiesiai iš spausdintuvų su „PictBridge“ technologija, kurią turi ir naujasis SELPHY CP900 spausdintuvas.

Naudojantis išmaniuoju telefonu ar kompiuteriu su įjungtu GSP ir programėle „CameraWindow“, galima tiksliai fiksuoti su „PowerShot S110“ nufotografuotų nuotraukų vietovę ir laiką.

Fotografai gali pasinaudoti specialiai tam skirta išmaniojo telefono programėle ir telefono GPS, kad įrašytų vietovės informaciją.

Naudodamas belaidį ryšį, fotoaparatas sinchronizuoja atminties kortelėje įrašytas nuotraukas su vietovės duomenimis, įrašytais iš išmaniojo telefono, kad į kiekvieną nuotrauką būtų įtraukta vietovės žyma.

Kūrybingumas ir intuityvus dizainas

Nors „PowerShot S“ serijos fotoaparatai yra kompaktiški ir siūlo plačias rankinio reguliavimo galimybes bei lankstumą greitai pasiekti reikiamus nustatymus.

Objektyvo reguliavimo žiedą galima greitai nustatyti taip, kad būtų galima rankiniu būdu reguliuoti įvairias fotografavimo funkcijas, įskaitant diafragmą, išlaikymą ir artinimą. Naujas didelis 7,5 cm (3,0 colių) „PureColor II G“ talpinis jutiklinis ekranas papildo analoginius reguliavimo ratukus ir suteikia galimybę naudotis papildomomis funkcijomis. Tai jutiklinio automatinio fokusavimo funkcija, kuri leidžia greitai nustatyti fokusavimo sritį bei lytėjimas dviem pirštais peržiūrimų vaizdų masteliui keisti.

„PowerShot S110“ turi „Smart Auto“ funkciją, kuri automatiškai atpažįsta ir pritaiko iki 58 skirtingų vaizdo nustatymų, taip pat, „Face ID“ funkciją, kuri fokusuodama prioritetu palaiko pažįstamą veidą ir jį sufokusuoja ryškiau.

Labiau patyrę fotografai įvertins šio modelio rankinį reguliavimą, 3 žingsnių neutralaus tankio (ND) filtrą ir galimybę įrašyti įvairių matmenų RAW dokumentus.

Su „PowerShot S110“ galima filmuoti „Full HD“ kokybės vaizdo įrašus (1080p) 24 kadrų per sekundę dažniu su stereofoniniu garsu, paspaudus specialiai tam skirtą vaizdo įrašymo mygtuką. Didelės raiškos vaizdus fiksuoti padės „Fine Detail Movie Processing“ technologija, kuri filmuojant naudoja visą jutiklį, todėl fotoaparatas gali tiksliau analizuoti ir įrašyti vaizdo detales. HDMI jungtis leidžia „Full HD“ vaizdo įrašus ir nuotraukas peržiūrėti per didelės raiškos televizorių.

Paprastas nuotraukų spausdinimas belaidžiu ryšiu

Naujuoju spausdintuvu didelės raiškos plakato dydžio nuotraukas galima spausdinti naudojantis nemokama „Canon“ programėle „Easy-PhotoPrint“. O bet kuris skaitmeninis fotoaparatas su belaidžio ryšio funkcija, toks kaip su „PictBridge“ technologija suderintas „PowerShot S110“, per belaidį vietinį tinklą leidžia spausdinti tiesiog iš vaizdo peržiūros lango.

Lengvo svorio, kompaktiško dizaino „SELPHY CP900“ turi paprastai naudojamą vartotojo sąsają. Valdymo mygtukų išdėstymas leidžia kaip niekada paprastai spausdinti dokumentus iš namų arba lankantis pas draugus ar šeimos narius.

Nuotraukas dar lengviau peržiūrėti ir valdyti pakreipiamame 6,8 cm (2,7 colio) skystųjų kristalų ekrane, kuriame yra pagrindinis meniu „SELPHY CP900“ funkcijoms naudoti, be to, gali būti naudojamas 13 kalbų.

Spausdinti galima skirtingo dydžio ir formato nuotraukas ant įvairių fotografinių SELPHY laikmenų, įskaitant dokumentų nuotraukas ir lipdukus (5 x 5 cm). „PowerShot S110“ ir „SELPHY CP900“ naudotojams yra skirta speciali interneto svetainė CANON iMAGE GATEWAY, kurioje galima laikyti ir dalytis iki 10 GB dydžio nuotraukomis ir filmais.

Pagrindinės „PowerShot S110“ funkcijos:

• 12,1 megapikselio CMOS; HS sistema su DIGIC 5

• 24 mm, f/2,0, 5 kartus artinantis objektyvas

• 4 žingsnių išmanusis vaizdo stabilizatorius

• Belaidis ryšys ir GPS per mobilųjį telefoną

• Objektyvo valdymo žiedas, visiškas rankinis reguliavimas ir RAW

• 7,5 cm (3,0 colių) jutiklinis ekranas

• „Full HD“ raiškos vaizdo įrašai, HDMI-CEC

• Didelio greičio serijinė HQ

• „Smart Auto“ funkcija

• Pasirenkamas 40 m gylyje vandenyje atsparus dėklas

Pagrindinės SELPHY CP900 funkcijos:

• Itin kompaktiškas nešiojamas nuotraukų spausdintuvas

• Belaidžio ryšio prieiga

• Greitai spausdinamos, fotolaboratorijos kokybės, ilgaamžiškos nuotraukos

• 6,8 cm (2,7 colio) pakreipiamas skystųjų kristalų ekranas

• Spausdinimas iš atminties kortelių, fotoaparatų ar USB laikmenų

• Įvairaus dydžio nuotraukų spausdinimas

• Automatinis vaizdo optimizavimas

• Dokumentų ir nuotraukų spausdinimas

• Papildoma baterija

• „SELPHY Photo Print“ programinė įranga.

itnaujienos.lt

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.