„iPhone 5“ gerbėjams - paauksuotas telefonas už 80 tūkst. Lt

Viso pasaulio „Apple“ gerbėjai, kuriems pinigai plėšo kišenes, nuo šiol gali pagražinti savo naująjį „iPhone 5“ mobilųjį telefoną už 80 tūkst. Lt, įsigydami paauksuotą ir tikrais deimantais padabintą viršelį.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 4, 2012, 10:30 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 9:10 AM

Kai kompanijos „Apple“ vadovas Philas Schilleris, pristatydamas „iPhone 5“, jį pavadino „absoliučiu brangakmeniu“, jis turbūt neturėjo omenyje 53 nepriekaištingų deimantų, kurie atsirado ant patobulinto „iPhone 5“ telefono viršelio.

Dizaineris iš Liverpulio, Stuartas Hughesas, sukūrė šimtą telefono viršelių, kurie šiandien parduodami po beveik 80 tūkst. litų. Visi jie sukurti paties Stuart rankomis ir yra skirti 64GB talpos „iPhone 5“ versijos telefonams. Kiekvieną iš viršelių puošia „Apple“ logotipas su 53 deimantais.

Tačiau tai ne pirmasis šio dizainerio kūrinys „Apple“ garbei. Kiek anksčiau jis auksiniu pavertė „iPhone 4S“ telefoną ir už 24 mln. litų pardavė vienai verslininkei iš Australijos.

itnaujienos.lt

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.