„Pildyk“ vartotojams – savitarnos programėlė

Specialiai „Pildyk“ vartotojams „Tele2“ sukūrė nemokamą savitarnos programėlę išmaniesiems telefonams „Mano Pildyk“. Tai – pirmoji tokio pobūdžio programėlė ne tik Lietuvoje, bet ir Baltijos šalyse.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 4, 2012, 3:23 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 8:53 AM

„Išmaniųjų telefonų skaičius tarp „Pildyk“ vartotojų auga ypač sparčiai – šiandien jais naudojasi trigubai daugiau klientų nei prieš metus. Naujoji programėlė padės šių aparatų savininkams dar labiau sutaupyti – mokėjimo planus ir mobilaus interneto paslaugą jie galės užsisakyti greičiau ir patogiau nei iki šiol“, – sakė Renata Bernotaitė, „Pildyk“ prekės ženklo vadovė.

Programėlė „Mano Pildyk“ leidžia vartotojui pasiekti visą pagrindinę sąskaitos informaciją – sužinoti pinigų likutį pokalbių sąskaitoje, sukauptos „Pildyk“ premijos dydį, sąskaitos galiojimo terminą. Vartotojai galės vienu mygtuko paspaudimu užsisakyti pasirinktą mobilaus interneto paslaugos paketą ar pakeisti mokėjimo planą.

Iki šiol šią informaciją „Pildyk“ vartotojai galėjo pasiekti savo „Pildyk“ paskyroje internete, keisti paslaugas ir planus siųsdami SMS žinutes.

Daugiau naudojimosi patogumo užtikrins ir programėlės valdiklis (widget) – jį įjungę vartotojai pagrindinę sąskaitos informaciją savo telefono pagrindiniame ekrane matys ir neįsijungę programėlės.

Programėle gali naudotis ir pagal sąskaitas mokantys „Tele2“ vartotojai. Žinodami „Pildyk“ vartotojo prisijungimo duomenis, jie galės stebėti „Pildyk“ sąskaitos likutį ar užsakyti paslaugas – tai ypač aktualu tėvams, norintiems stebėti ir kontroliuoti vaikų išlaidas ryšiui.

Programėlę „Mano „Pildyk“ galima nemokamai atsisiųsti iš interneto parduotuvės „Google Play“.

Ryšių reguliavimo tarnybos duomenimis, „Pildyk“ paslaugomis naudojasi 1,139 mln. vartotojų, 42,6 proc. visų šių paslaugų vartotojų šalyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.