Senjorams siūlo bendrauti pigiau

Telekomunikacijų bendrovė „Tele2“ pradėjo prekiauti senjorams skirtais mobiliaisiais telefonais ir pasiūlė jiems pritaikytą pigių pokalbių mokėjimo planą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-10-10 18:14, atnaujinta 2018-03-16 05:11

Naujas senjorams skirtas mokėjimo planas leidžia už 10 litų per mėnesį 100 minučių nemokamai skambinti į visus tinklus, o su dviem artimaisiais „Tele2“ tinkle nemokamai bendrauti galima be apribojimų. Šie du numeriai pasirenkami sudarant sutartį.

„Senjorams bendravimas, ypač su artimiausiais žmonėmis, yra svarbus, todėl siūlome jų poreikius gerai atitinkantį pasiūlymą. Šiuo telefonu bus patogiau naudotis nei įprastais telefonais, o kartu siūlomas mokėjimo planas leis už ryšį mokėti mažiau ir sutaupyti“, – sakė „Tele2“ generalinis direktorius Petras Masiulis.

Huawei G 5000“ yra pritaikytas, kad nemokamai paskambinti artimiausiems būtų patogu – telefonas turi du greituosius tam skirtus mygtukus. Telefone taip pat įdiegtas pagalbos skambučio mygtukas, kuris leidžia greitai paskambinti bendruoju pagalbos numeriu 112.

Tarp kitų senjorams aktualių telefono funkcijų yra žibintuvėlis, radijas, didinamasis stiklas ir fotoaparatas. Be to, telefono mygtukai yra dideli, o visi skaičiai gerai matomi. Telefonas išsiskiria ir tuo, kad reikalingiausių funkcijų nereikia ieškoti meniu, kaip būna paprastai. Pavyzdžiui, telefono atrakinimo ir žibintuvėlio mygtukas yra patogiai įrengtas ant telefono šono.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.