„Microsoft Office 2013“ vartotojams - nemokami pokalbiai

„Microsoft“ korporacija paskelbė planuojamo išleisti naujojo biuro programų paketo - „Microsoft Office 2013“ apžvalgą. Naujasis „Office“ kuriamas taip, kad tiktų visiems naujiesiems prietaisams, todėl bus pritaikytas tiek lietimui jautriems ekranams, tiek pelytei su klaviatūra. Jūsų dėmesiui – dešimt intriguojančių naujojo biuro programų paketo funkcijų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 15, 2012, 5:40 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 2:25 AM

Valdymas lietimu

Naujasis „Microsoft“ produktas reaguos į visus prisilietimus taip, kaip reaguoja į pelytės ir klaviatūros signalus. Todėl dokumentus bus galima skaityti braukiant pirštu per lietimui jautrų ekraną ar naudojant senamadišką valdymo variantą – pelę.

Plunksna (angl. „stylus“ - pagaliukas liečiamam ekranui)

Rašydami galėsite naudoti plunksną, nes naujasis „MS Office“ gebės atpažinti ir konvertuoti užrašus į tekstinį formatą. Plunksną taip pat bus galima naudoti vietoj lazerinio žymeklio pristatymo metu.

Aplikacijos

Kartu su „OneNote“ ir „Lync“ atskleidžiamos pirmosios „Windows 8“ stiliaus aplikacijos šiam biuro programų paketui. Šios programėles skirtos pristatyti „pirmenybės prisilietimui“ patirtį naudojant planšetę. Naujas radialinis „OneNote“ meniu visas funkcijas padarys lengvai pasiekiamas piršto prisilietimu.

SkyDrive

„MS Office“ visus dokumentus pagal iš anksto numatytus nustatymus išsaugos į „SkyDrive“. Tai reiškia, kad jūsų sukurtas turinys visuomet bus pasiekiamas iš bet kurio prietaiso: planšetės, kompiuterio ar telefono. Dokumentus bus galima matyti ir atsijungus nuo tinklo, o jų sinchronizaciją įvyks vos iš naujo prisijungus.

Nauja prenumeratos paslauga

Naujasis „Microsoft“ produktas bus pasiekiamas ir kaip debesų kompiuterijos paslauga. Tai reiškia, kad vartotojas automatiškai gaus būsimus atnaujinimas, o taip pat ir įdomias debesų kompiuterijos paslaugas, tokias kaip nemokamas „Skype“ minutes ir papildomą vietą dokumentų talpinimui „SkyDrive“ duomenų bazėje.

Išlikite prisijungę

Sekite žmones, grupes, dokumentus ir tinklalapius su „SharePoint“. Peržiūrėkite ir talpinkite paveikslėlius, filmuotą medžiagą ir dokumentus naujienų kanale.

„Skype“

„Microsoft Office 2013“ pasirodys kartu su „Skype“, o tai jums suteiks 60 „Skype“ minučių kiekvieną mėnesį. Integruokite „Skype“ kontaktus į „Lync“ programėlę ir bendraukite su jais.

Skaitymas

„Read Mode“ funkcija teksto redaktoriuje „Word“ suteiks jums galimybę skaityti šiuolaikiškai ir lengvai. Nereikės vargintis bandant prisitaikyti prie ekrano dydžio, nes tai padarys ši funkcija. Ji taip pat leis dokumentuose transliuoti video medžiagą, peržiūrėti pasikeitimus ir vartyti puslapius prisilietimais.

Pristatymas

„PowerPoint“ pateiks Jums naują „Presenter View“ funkciją, kuri leis vienu dirstelėjimu peržvelgti ankstesnę ir naujesnę skaidres, užrašus ir pristatymo laiką. Pristatymo metu bus galima pritraukti vaizdą, keisti skaidres ir žymėti norimas vietas naudojant prisilietimus ar plunksną. „OneNote“ suteiks galimybę pristatymo metu iššaukti baltą langą, kuriame galėsite užfiksuoti Jus ir Jūsų auditoriją užklupusią „minčių audrą“.

itnaujienos.lt

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.