Kauną sudėjo į išmanųjį telefoną

Mokslo ir technologijų parkas „Technopolis“ pristatė Kauno bendruomenei bei jos svečiams naudingą aplikaciją INOKaunas. Džiugu, kad kažkas pagaliau nusprendė ne tik juokinti kitų miestų gyventojus pasiguodimu „ir Kaune gyventi galima“, tačiau ir pateikti žinių, kaip tame mieste gyventi, orientuotis, rasti reikalingus objektus, įstaigų adresus bei telefonus. „Android“ sistemos telefonų savininkai nemokamą aplikaciją gali parsisiųsti iš programėlių parduotuvės „Google Play“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 15, 2012, 12:00 AM, atnaujinta Mar 15, 2018, 10:43 AM

Programėlės duomenų bazėje pateikiama informacija apie daugiau nei 2,5 tūkst. verslo, laisvalaikio bei viešųjų institucijų objektus Kaune. Objektai ir vartotojo buvimo vieta atvaizduojami žemėlapyje, tad lengvai orientuositės, kur esate, ar netgi gausite maršrutą nuo savo buvimo vietos iki reikalingos institucijos.

Visi objektai yra suskirstyti į kategorijas pagal veiklos sritį. Prie objektų yra pateikiami ir institucijų kontaktai – adresai, telefonai, e. pašto adresai, interneto svetainės, – tad galima greitai susisiekti su ieškoma institucija. Vartotojams paslaugas teikiančios įmonės turi vartotojų reitingus bei nuorodas į atsiliepimus.

Vartotojo sąsaja nėra apkrauta nereikalingomis detalėmis, objektų atvaizdavimas bei filtravimas aiškus ir paprastas, duomenų bazė nuolat atnaujinama, o kūrėjai teigia laukią vartotojų pranešimų apie pastebėtus neteisingus duomenis. Pagaliau laikydamas Kauną savo delne supranti – šiame mieste gyventi galima ir moderniai, ir tikrai patogiai! Viena aplikacija telefone, o įtikina geriau negu šimtas plakatų šalikelėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.