Klasikinės „Nokia“ naujovės: internetas ir 47 dienos be elektros lizdo!

Galime kiek tik norime kritikuoti Suomijos gamintojo pastangas užimti išmaniųjų telefonų rinką, tačiau kai kalbame apie „paprastus“ telefonus – „Nokia“ vis dar neaplenkiama. Antradienį pristatyti du kompanijos telefonai – „Nokia Asha 205“ ir „Nokia 206“ dar kartą tai įrodė. QWERTY klaviatūra aprūpintas „beveik išmanus“ „Asha 205“ puikiai tinka bendravimui socialiniuose tinkluose, o internetą taip pat lengvai gliaudančio „Nokia 206“ baterija kartą įkrovus veiks iki 47 dienų! Be to, abiejuose telefonuose įdiegta „Slam“ funkcija leidžia greitai ir paprastai turiniu dalintis tarp įrenginių.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 28, 2012, 1:03 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 1:21 AM

Tik „Slam“ - ir byla jau pas draugą!

„Nokia Asha 205“ ir „Nokia 206“ – pirmieji Suomijos gamintojo modeliai, turintys „Slam“ funkciją. Ji leidžia vartotojams greitai ir patogiai dalintis daugialypės terpės turiniu, pavyzdžiui, nuotraukomis ar vaizdo įrašais, su netoliese esančiais draugais. „Slam“ veikia su dauguma „Bluetooth“ ryšio technologiją palaikančių telefonų, tačiau naudojant „Slam“ vartotojams nereikia prietaisų iš anksto „suporuoti“, taip pat nebūtina, kad kitas vartotojas turėtų telefoną su „Slam“ funkcija. Naudodami naująją technologiją vos keliais paspaudimas vartotojai gali persiųsti norimą bylą į kitą prietaisą greičiau nei vien „Bluetooth“ ryšiu, tačiau tam nenaudojami interneto duomenys. Vienintelė bėda - kol kas ši funkcija nėra suderinama su iOS ar „Windows Phone“ įrenginiais. 

„Nauji „Nokia“ įrenginiai yra skirti socialinėje erdvėje superaktyviems vartotojams. Tokie atras naujų būdų, kaip gali išreikšti savo asmenybę – dizainu, spalvomis ar novatoriškomis funkcijomis, tokiomis kaip „Slam“, – sakė „Nokia“ mobiliųjų telefonų padalinio viceprezidentas Timo Toikkanenas. – Kaip ir tikimasi iš „Nokia“, abu telefonai sukonstruoti patikimai, iš kokybiškų medžiagų, ir turi pažangias interneto technologijas, kurios padės vartotojams sutaupyti.“

„Nokia Asha 205“ – socialinio tinklo telefonas

„Nokia Asha 205“ telefonas turi visaženklę QWERTY klaviatūrą ir net specialų „Facebook“ mygtuką, kurį paspaudęs iškart pasieksi savo profilį „Facebook“ tinkle. Telefone taip pat įdiegta „eByddy Chat“ pokalbių programą, „Twitter“ ir yra suderintas su populiariomis e. pašto dėžutėmis, pavyzdžiui, „Gmail“. Su „Nokia Asha 205“ vos keliais paspaudimas galima pasiekti savo socialinius tinklus.

„Nokia 206“ – internetas ir klasika

„Nokia 206“ turi klasikinę skaičių klaviatūrą ir 2,4 colių (6,1 cm) skersmens ekraną, kuris pakankamai didelis, kad galėtum naršyti po internetą, žaisti žaidimus ar susirašinėti su draugais. Tiesiai iš pradinio darbastalio vartotojai gali pasiekti „Facebook“ ir „Twitter“ tinklus. Ryškių spalvų – žydros, rožinės ar geltonos – korpusu pasipuošęs „Nokia 206“ yra idealus ieškantiems patogaus ir pažįstamo valdymo, dailaus dizaino, bei mobilųjį internetą gliaudančio telefono.

Abiejuose naujuose modeliuose įdiegta „Nokia Xpress Internet“ technologija, kuri naudodama interneto debesų galimybes iki 90 proc. sumažina mobiliaisiais tinklais siunčiamų duomenų kiekį ir taip leidžia vartotojams sumažinti mokesčius už duomenų perdavimo paslaugas. Abiejuose įdiegta „Nokia Nearby“ programėlė leidžia surasti netoliese esančius restoranus, prekybos centrus, bankomatus ir kitas naudingas vietas.

Lietuvoje naujieji telefonai pasirodys 2013 m. vasario ar kovo mėnesį ir kainuos apie 250 litų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.