„iPad Mini“ ir „iPad 4“ pagaliau pasiekė Lietuvą

Visiems tiems, kam jau atsibodo parduotuvėse apžiūrinėti siūlomus trečios kartos „iPad New“, kuriuos „Apple“, pristatę ketvirtos kartos „iPad“, prieš porą mėnesių pavertė „iPad old“, džiugi žinia – „iDeal“ atstovai prasitarė, kad naujos kartos ir mažieji „iPad“ penktadienį turėtų atsidurti parduotuvių lentynose.

Daugiau nuotraukų (1)

Arnoldas Lukošius

Nov 30, 2012, 7:10 AM, atnaujinta Mar 15, 2018, 12:11 AM

Nereikėtų tikėtis, kad visos parduotuvės iškart bus užverstos šiuo metu geidžiamiausiu pasaulyje „iPad mini“, tačiau karščiausi gerbėjai jau gali tikėtis Kalėdoms įsigyti gauti nuo 1179 Lt kainuosiančią „Apple“ naujovę.

„iDeal“ atstovas buvo paslaptingas:  „iPad Mini“ Lietuvą pasieks tikrai greitai. Labai, labai greitai. Laisvai nusipirkti tikrai bus galima po Naujųjų metų, tačiau pirmoji partija atvyks labai, labai, labai greitai!“

Dar po kelių minučių „labai greitai“ virto kur kas konkretesniu „rytoj“.

Tiesa, tai kol kas ne garantija, o viltis, tačiau kai tokią viltį išreiškia produkcijos platintojas, lieka laukti.

Kartu su 7,9 colių „iPad Mini“ atvyksta ir naujausi „iPad 4“. Pastarasis įrenginys išoriškai niekuo nesiskiria nuo trečios kartos „iPad“. Tik jis dvigubai greitesnis.

„Planuojame, kad „iPad 4“ kaina bus šiek tiek didesnė, nagu „iPad 3“, tačiau ta proga kiek sumažinsime pastarojo kainas. Pigiausias 16 Gb vidinės atminties ir tik bevielį wi-fi ryšį tutintis „iPad Mini“ kainuos 1179 Lt. (JAV tokio modelio kaina – 329 doleriai)“, – išdavė „iDeal“ atstovas.

Dar nesusipažinusiems su šių įrenginių galimybėmis, primename, kad mažasis „iPad mini“ leidžiamas tokių pat spalvų, tokios pat ekrano skiriamosios gebos, tokios pat vidinės atminties (16, 32 arba 64 GB) ir aprūpintas tuo pačiu procesoriumi, kaip „iPad 2“.

Jo ekranas nėra „Retina“, užtat gerokai mažiau sveriantis įrenginys veikia tiek pat ilgai, kaip didesni broliai ir jame veikia visos „iPad 2“ pritaikytos programėlės. Naujovė pasirodė tokia populiari, kad šiuo metu užsakę „iPad mini“ JAV „Apple“ parduotuvėje, turėtumėte jo laukti dvi savaites.

Tiek „iPad mini“, tiek „iPad 4“ aprūpinti nauja „iPhone 5“ randama „Lighting“ jungtimi, taigi daugelį senesnės kartos įrenginiams pritaikytų priedų teks jungti per papildomą laidą. Palyginti su „iPad 3“, „iPad 4“ įrengta tobulesnė vaizdo kamera, dvigubai greitesnis Wi-Fi ryšys ir, svarbiausia, dvigubai geresnis A6X procesorius. Jo kainos Lietuvoje kol kas nežinome, tačiau JAV pigiausias modelis kainuoja 499 dolerius.

Nesakome, kad dabar jau reikia bėgti ir reikalauti parduotuvėje pažadėtų naujovių, tačiau tie, kas užsisakė iš anksto, per Kalėdas jau galės džiaugtis naujais žaisliukais.

Nebegalintys laukti ir nereikalaujantys iš savo įrenginių aukščiausių parametrų, gali pasinaudoti „iDeal“ siūlomomis Kalėdinėmis nuolaidomis.

Visi perkantys „iPad 3“ gaus nemokamą dėklą, o perkantieji bet kurį „Mac“ kompiuterį bus apdovanoti grotuvu „iPod shuffle“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.