Geriau vėliau nei niekada: „Microsoft“ pristatė naują socialinį tinklapį

Po ilgų ir gandais spėtų apipinti kalbų „Microsoft“ pagaliau viešai pristatė sukurtą socialinį tinklalapį „Socl“. Iš tiesų „Socl“ buvo paleistas dar gegužę, tačiau iki šio antradienio jis buvo prieinamas tik išrinktiesiems „Microsoft“ darbuotojams ir kai kuriems koledžų studentams.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 7, 2012, 9:29 AM, atnaujinta Mar 14, 2018, 7:41 PM

Nuo šiol prie naujo socialinio tinklalapio adresu so.cl gali jungtis kiekvienas. Prisijungimas labai paprastas, pakanka identifikuoti save per „Facebook“ arba „Microsoft“ paskyrą. O toliau viskas kaip ir įprastiniuose socialiniuose tinklalapiuose – galite dalytis nuotraukomis, mintimis, vaizdo įrašais ar nuorodomis ir komentuoti kitų žmonių įkeltą turinį.

Tiesa, akivaizdu, kad „Socl“ vis dar yra ką tvarkyti. Pagrindinis puslapis, kuriame matomas visų žmonių įkeltas turinys, primena šiokį tokį sąvartyną, netvarka egzistuoja ir ieškant norimo turinio pagal žymas. Pasirodo, jį rasti nėra taip jau lengva.

Vertėtų pastebėti, kad sprendimas, kaip naudotojai turėtų publikuoti turinį, gana įdomus. Jei norėsite publikuoti kokį nors straipsnį, pateikę nuorodą gausite visas jame esančias nuotraukas, kurias galėsite sudėti į gražų koliažą.

Kad ir kaip būtų, „Socl“ drąsiai galima vadinti dar vienu puikiu laiko švaistymo būdu: niekada nesibaigiančiame pagrindiniame puslapyje nuolat rasite kažką įdomaus, o tai iš jūsų atims dar keletą minučių laiko. Kyla tik vienas klausimas – ar socialiniai tinklai greitu metu netaps atgyvena?

Straipsnis iš portalo itnaujienos.lt

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.