Belgiškas pažinčių portalas tapo pasauliniu lyderiu

Po aštuoniolikos gyvavimo mėnesių nemokamas flamandiškasis Belgijos pažinčių kanalas twoo.com jau vadinamas didžiausiu pasaulyje.

Daugiau nuotraukų (1)

Indrė Jonušytė, Belgija

Dec 10, 2012, 6:27 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 5:51 PM

Šių metų pradžioje puslapis buvo šeštas populiariausių pasaulio pažinčių tinklapių dešimtuke, o spalio mėnesį jį aplankė jau daugiau nei 9 su puse milijono vartotojų. Net 7 milijonai iš jų yra prisiregistravę ir aktyvūs šio socialinio tinklalapio nariai. Belgijoje iš viso priskaičiuojama 10 su puse milijono gyventojų.

Teigiama, kad twoo.com pralenkė tiek JAV, tiek Kinijos pažinčių gigantus match.com ir jiayuan.com. Be to, 2011 metų gegužę sukurtas virtualioms pažintims skirtas internetinis puslapis yra vienintelis, besilaikantis savo nustatytos tvarkos – ištrinti tris mėnesius nevartotus profilius. Šiuo metu jis rengiamas net trisdešimt šešiomis kalbomis ir yra itin populiarus dvidešimt penkiose pasaulio šalyse.

Socialinių medijų ekspertai teigia, kad žmonių, susitinkančių po pažinties internetiniuose pažinčių kanaluose, pastaraisiais metais labai padaugėjo. Vieni iš šios rūšies socialinės komunikacijos pionierių, twoo.com tinklalapio įkūrėjai Ghent‘as Lorenz‘as Bogaert‘as ir Toon‘as Coppens‘as savo naująjį projektą vadina ne pažinčių portalu, o tiesiog vieta, kur susitinka žmonės.

Puslapis siūlo susipažinti ne tik žmonėms, kurie gyvena netoliese ar yra panašaus amžiaus, bet atsižvelgia į prisiregistravusiojo išsilavinimą, pomėgius, seka ieškančiojo dalyvavimą puslapio bloguose, tai, kas jam patinka, kas ne, todėl gali pasiūlyti tinkamesnes pažintis.

Ne paslaptis, kad visi ieškantieji pažinčių internete labiausiai jaudinasi dėl to, ar yra reali ir autentiška žmogaus, su kuriuo jie bendrauja, nuotrauka, ar jo gyvenimo aprašymas atitinka tikrovę. Antras svarbus dalykas – efektyvi, saugi ir nekomplikuota bendravimo programa, o taip pat, be jokios abejonės, kaina.

Twoo.com nemokamai vartotojams siūlo tris žinutes per dieną. Norintiesiems siųsti daugiau, reikia prisiregistruoti. Apskritai portalas yra nekomplikuotas ir toliau sparčiai besivystantis pažinčių puslapis, aktyviai bendraujantis ir išklausantis savo vartotojus. Gali būti, kad šios jo savybės ir yra patraukliausios milijonams vartotojų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.