Lrytas.lt – populiariausias Lietuvos mobiliojo interneto portalas

Kokybė laimi. Lrytas.lt politiką gerbti savo skaitytoją, nepataikauti apsėstiems akimirkos iliuzijų ir pateikti žinias mąstančiam žmogui, labiausiai vertina progresyviausia šalies gyventojų dalis – tie, kurie žinias skaito mobiliuosiuose įrenginiuose.

Daugiau nuotraukų (1)

Arnoldas Lukošius

2013-02-14 12:44, atnaujinta 2018-03-11 22:39

Naujausi „Gemius“ kompanijos duomenys tai dar kartą patvirtina – lrytas.lt mobilioji svetainė ne tik išliko populiariausia visus praėjusius metus, tačiau ir jos lankytojų skaičius augo greičiausiai. Džiaugiamės ir su Valentino diena sveikiname mylimiausius savo žmones – visus jus!

Daug kartų teko girdėti, kad norint būti populiariam mažoje šalyje, reikia atsisakyti ambicijų ir stengtis įtikti masėms. Dėl to kai kurios televizijos pešasi, kas informacijos ir pramogų lygio kartelę nuleis žemiau. Kai kurie naujienų portalai, nesivargindami rengti originalių tekstų, naujienų srautą kuria iš pranešimų spaudai ir kopijuotų svetimų straipsnių.

Akimirkos populiarumą pasiekti nesunku – tam metodų yra daug. Tačiau, kaip kadaise sakė Andrius Mamontovas, tik tada, kai sėkmę pakartosi antrą ir trečią kartą, tikrai suprasi, kad esi kažko vertas. Lrytas.lt mobiliojo interneto lyderio sėkmę kartoja kiekvieną mėnesį.

Mobilių lankytojų (sausainiukų) skaičius per metus augo 29,06 proc., puslapių peržiūrų – 32,91 procento. Ir prieš metus, ir dabar vienas dalykas nepakito – lrytas.lt pirmavo ir pirmauja.

Lrytas.lt programėlių mobiliesiems įrenginiams šeima irgi bene gausiausia Lietuvoje. Specialios aplikacijos sukurtos „iPhone“, „iPad“, „Android“ telefonams bei planšetėms, „Windows Phone“ ir „Windows 8“ planšetiniams bei paprastiems kompiuteriams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: iniciatyvos „4 milijonų Lietuva“ pristatymas