Bevielė „Ultra HD“ vaizdo perdavimo technologija LG telefonams

„LG Electronics“ telefonai pirmieji rinkoje įgijo „sugebėjimą“ bevieliu ryšiu perkelti juose esančius žaidimus ar kitus dokumentus į „Ultra HD“ raiškos televizorių ekranus. Tai atlikti įgalino juose įdiegta bevielio ryšio „Ultra HD“ perdavimo (Wireless Ultra HD Transmission) technologija, kurią kompanija pirmą kartą pademonstravo šių metų „Mobile World Congress“ renginyje.

Daugiau nuotraukų (1)

Kristina Malevskienė

Feb 25, 2013, 11:59 PM, atnaujinta Mar 11, 2018, 2:18 AM

„Dėl šios technologijos vartotojai telefonuose esančius dokumentus, net ir sudėtingą grafiką turinčius žaidimus, galės peržiūrėti aukštos raiškos televizorių ekranuose“, – sakė Dr. Jong-seok Park, „LG Electronics Mobile Communications Company“ prezidentas ir vykdomasis direktorius.

Belaidžio ryšio „Ultra HD“ perdavimo technologija leidžia iš telefono į televizorių perkelti įvairaus formato dokumentus. Svarbiausia – procesas vyksta greitai ir be trikdžių. Technologija automatiškai pritaiko žaidimo, vaizdo įrašo ar kito dokumento vaizdo formatą prie televizoriaus raiškos ir garantuoja, jog perkeliant dokumentus nebus pažeista jų kokybė.

Naujoji technologija naudoja perpus mažiau energijos, lyginant su panašiomis duomenų perkėlimo sistemomis. Tai užtikrinama sumažinus telefono procesoriaus ir kitų programinės įrangos procesų apkrovimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.