Žaidimas „Simcity“ – nuolat atgimstanti klasika (video)

„Simcity“ – tai miesto statymo ir valdymo simuliatorius, kurio pirmoji primityvi versija pasirodė jau apie 1990 m. Esmė nepasikeitė – čia jūs statysite miestą nuo nulio, turėsite rūpintis jo gyventojais ir infrastruktūra. Pasirinksite jums labiausiai patrauklų regioną su jums gražiausiu kraštovaizdžiu ir kibsite į darbus.

Daugiau nuotraukų (1)

Žaidimų balsas

Mar 1, 2013, 11:53 AM, atnaujinta Mar 10, 2018, 7:52 PM

Pradėsite nuo kelių. Jie žaidime – vienas pagrindinių elementų. Skirtingai nei ankstesniuose serijos žaidimuose, keliai atliks vandentiekio, elektros linijų ir nuotekų sistemos funkcijas. Jums nebereikės atskirai statyti vamzdynų sistemos, elektros stulpų. Visi pastatai kurie bus pastatyti šalia kelių jau bus prijungti prie šių resursų

Patobulėjo ir pačių kelių tiesimas. Jis nebebus toks komplikuotas ir kampuotas, turėsite daugiau laisvės. Keliai bus įvairių tipų nuo statmenų ir tiesių iki apvalių ovalių ir šiaip netaisyklingų formų. O teritorijos aplink juos skirstomos į tris tipus: gyvenamosios, komercinės ir pramoninės paskirties.

Teritorijų tankumas priklausys nuo to kokie keliai bus pastatyti šalia jų. Miestai vienas su kitu regione bus sujungti autostradomis, geležinkeliais ir vandens keliais. Eismas ir oro tarša matysis bendrame regiono žemėlapyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.