Mobilioji lrytas.lt versija - populiariausia Lietuvoje

Lrytas.lt išlaiko savo pozicijas ir toliau yra populiariausias naujienų portalas mobiliuosiuose įrenginiuose. Naujausi „Gemius“ kompanijos duomenys tai dar kartą patvirtina – lrytas.lt mobilioji svetainė ir toliau turi daugiausia vartotojų bei tarp naujienų portalų pirmauja perverstų puslapių skaičiumi: per kovo mėnesį vartotojai pervertė 15,413 milijono puslapių.

Jei anksčiau naujienas geriausiu atveju sužinodavome vakare, dabar jos pasiekia mus čia ir dabar – patogiu formatu, patogioje vietoje.<br>R. Danisevičius
Jei anksčiau naujienas geriausiu atveju sužinodavome vakare, dabar jos pasiekia mus čia ir dabar – patogiu formatu, patogioje vietoje.<br>R. Danisevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Toma Pagojutė

Apr 22, 2013, 4:03 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 9:52 PM

„Pastarieji metai įrodo, jog lrytas.lt siekis gerbti savo skaitytoją ir pateikti jam naujausią informaciją, įdomius tekstus bei aktualius komentarus buvo įvertintas“, - sakė lrytas.lt vadovas Ričardas Baltaduonis.

- Esate milijono skaitytojų per mėnesį sulaukiančio naujienų portalo vadovas. Lrytas.lt yra skaitomiausias naujienų portalas mobiliuosiuose įrenginiuose ir planšetiniuose kompiuteriuose. Jūs - visada žingsniu priekyje. Iš kur semiatės idėjų?

- Matyt, tai užkoduota genuose: nesvarbu, ką darau, visada noriu laimėti. Nebijoti suklysti, lengvai priimti naujoves – dalykai, kurie „veža“. Visa mane supanti aplinka nuolat skatina kurti kažką naujo.

Daugelį dalykų sukūrėme pirmieji Lietuvoje, kartais net aplenkiame laiką ir padarome tai, apie ką kiti dar tik galvoja: jau 1997 metais pirmieji pateikėme internetinę dienraščio versiją, vėliau pirmieji interneto portale pradėjome transliuoti videonaujienas.

Turime aiškią viziją, kur einame, o ar tai – teisingas kelias, parodys laikas.

- Mobiliąją lrytas.lt versiją paleidote 2008 metais, kai tik Lietuvoje pasirodė pirmieji „iPhone“ telefonai. Kitaip tariant, pasiūlėte tai, kas tuomet buvo ne tik nepopuliaru, bet ir sunkiai suvokiama. Kaip motyvuojate komandą tai įgyvendinti?

- Kai kompanija „Apple“ paleido savo revoliucinį telefoną „iPhone“ supratome, kad tai yra kryptis, kuria anksčiau ar vėliau eis visi. Mobilioji lrytas.lt svetainė startavo tą pačią naktį, kai Lietuvoje buvo pradėta prekiauti „iPhone“ telefonais.

Kai turi galimybę sukurti ką nors naujo, nepatirto ir nematyto, komandos papildomai motyvuoti nereikia. Juk tai – mažytis pėdsakas, kuris lieka istorijoje. Ir labai malonu žinoti, jog tai tas produktas, prie kurio prisidėjai ir pats.

- Jums apibūdinti tikriausiai tiktų „Apple“ įkūrėjo Steve'o Jobso žodžiai, kad „vienintelis būdas darbą atlikti puikiai yra mylėti savo darbą. Jeigu tokio darbo neradote, ieškokite toliau. Nesustokite. Kaip ir visuose širdies reikaluose, žinosite, kai jį rasite“. 

- Absoliučiai sutinku su šia mintimi. Kai pirmadienį ryte atsikeli ir suvoki, kad reikia eiti į darbą, apima palaimos jausmas. Aš esu laimingas, nes dirbu tai, kas man patinka.

- Sukūrėte nuo pat atsiradimo rinkoje pirmaujančią mobiliąją lrytas.lt versiją, kurioje - naujienų portalas su visomis jo galimybėmis ir funkcionalumu. Ką siūlote vartotojui?

- Lrytas.lt yra skaitomiausias naujienų portalas mobiliuosiuose įrenginiuose ir planšetiniuose kompiuteriuose. Mobilioji lrytas.lt versija veikia „Apple“ įrenginiuose, „Android“ telefonuose ir planšetiniuose kompiuteriuose, „Windows 8“ įtaisuose, ją galima rasti visose populiariausiose programėlių parduotuvėse.

Ir visai nesvarbu, kokį telefoną ar planšetinį kompiuterį naudoja skaitytojas – jis visur gali surasti lrytas.lt.

- Mobilioji lrytas.lt versija pirmauja ne tik lankytojų kiekiu, bet ir perverstų puslapių skaičiumi. Tai reiškia, jog pateikiate ypatingai įdomų ir kokybišką turinį. Kas tai sąlygoja?

- „Lietuvos ryto“ grupė, kuriai priklauso didžiausias šalies dienraštis „Lietuvos rytas“, portalas lrytas.lt ir televizija, yra analogų neturinti naujienų struktūra Lietuvoje.

Turime didelę patirtį, archyvą, komandoje dirba jauni ambicingi reporteriai, profesionalūs ir patyrę apžvalgininkai, garsūs rašytojai, publicistai, geriausi Lietuvos spaudos fotografai.

Mūsų pateikiamos naujienos ir analizės visada gausiai iliustruotos, aktualios, patikimos ir įdomios.

Jei anksčiau naujienas geriausiu atveju sužinodavome vakare, dabar jos pasiekia mus čia ir dabar – patogiu formatu, patogioje vietoje.

Lrytas.lt skaitytojai mumis tiki, o mes stengiamės jiems išsamiai ir įdomiai pateikti svarbiausias naujienas, komentarus, fotografijas. Ir jei skaitytojai ateina į mūsų svetainę ir naudojasi mūsų sukuriamomis programomis, reiškia, mes teisingame kelyje. Tai didžiausia paskata eiti į priekį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.